V kt. pracach sa nerobi v zenskom kolektive?

Lollka

Ja som pracovala v zmiesanom kolektive pricom kancelariu som mala len s muzmi. A pocuvat reci typu ako ktora kolegyna ma ake kozy tiez nebolo buhvico. A ohovaraju rovnako ak nie viac ako zeny. Ja myslim ze si muzsky kolektiv velmi idealizujes lebo si ho nikdy nezazila ale keby si v nom mala pracovat tak sa za kratko chces vratit do zenskeho.

muz31

poviem ti moja, ja som chlap a pracujem v zmiešanom kolektíve a zažívam toto isté. Keď ideme na obed do jedálne hluk ako v školskej jedálni baby sa prekrikujú jedna cez druhú ako husy respet. sliepky.
A tie ich reči o chorobách ktorej čo je, aké choroby majú, o deckách svojích jedna cez druhú sa prehlušujú, ohovárajú kadekoho, o kvázi celebritách sa bavia, kto kde s kým kedy ako, o nákupoch, a blablabalbla
Takže ja ako chlap viem o čom točíš, tiež chcem mať svoj kľud pri obede a nie nejaké zaľabdané ženské počúvať a ich škriekajúce hlasiská až uši bolia.

slizkaslina

banictvo, marnica, pohrebnictvo, stavebnictvo, vodoinstalateri, plynari, hasici(malo zien), cestari, elektrikari, smetiari, kurenari a ine ma nenapada..

S_J

Na obedy nemusis chodit s celou suitou... okrem toho na obed mas taku polhodinku a to si este aj tu kratku polhodinku nechas pokazit pocuvanim nezaujimavych reci? musis mat obrovsky strach ze prepadnes do nemilosti..ked sa bojis v klude naobedovat.

Ovecky

Zvaracina, stavbarcina, elektrikarcina, montovanie klimatizacii, na vyber je toho dost :D Ale nie, zartujem. Uplne ta chapem. Skus ist robit tam, kde budes sama zodpovedna za danu pracu a nebudes vidiet skoro nikoho ako den dlhy. Aj taka chyzna napr. dostane svoje izby a tie si upratuje sama cely den. Alebo podnikaj, robit na cuzdi k... ar :D sa aj tak nevyplaca..