črevný problém?

Príspevok v téme: črevný problém?
nini

Prajem príjemný deň,
Môj manžel /vek-30r./ máva jeden, max. dva krát do mesiaca problém. Vždy len v noci. Z ničoho nič začne cítiť akoby silný tlak – tlakovú bolesť na konečník. Vyslovene nemá potrebu vykonať veľkú potrebu. No vždy ide na WC a sedí tam až kým sa nevyprázdni /cca. 15 – 20 min./ v podstate na silu. Tlak v konečníku ho akoby nútil tlačiť. Tvrdí, že je mu pri tom veľmi zle. Cíti sa slabý, je mu na odpadnutie a má veľkú potrebu napiť sa. Vysilený pije vodu z umývadla priamo v kúpeľni. Len ťažko zájde naspäť do postele, a vyzerá naozaj zle. Do piatich min. sa upokojí a zrazu mu nič nie je. V čom by mohol spočívať jeho problém? Stretol sa s tým niekto? Žalúdočné problémy nemá, stravuje sa v celku zdravo a pravidelne. Nič iné ho netrápi, neužíva žiadne lieky. Tento problém má už viac ako rok. Ďakujem za odpoveď

asa

nini - Škoda že tu nemáte e-mail, mohla by som Vám napísať.Ale bolo by ozaj dobré aby navštívil aj lekára. Myslím,že poradiť by sa dalo, ale najlepšie, ak je určená diagnóza. Dnes sa síce často stáva, že ani diagnózu nevedia určiť. Keby boli aspoň nejaké výsledky z vyšetrení. Konkrétnejšie by som Vám napísala na mail.

15plastelinka15

načo lekar jemu chiba vela sexs neh pryde sa mnou a zahrame na doktorka a pacyent a bude hnet zdrave jako riba

mia

Ked to ma uz rok,nechapem preco nejde na vysetrenie.Asi to nebude nejaka sranda a bude sa to len zhorsovat.Aj ja si myslim ze to bude mozno nejaky parazit.Takze sup k doktorovi!

15plastelinka15

alebo mu chiba sex,ked hovoryte že nebere liek,zdravo papa ta kde je chiba? len mu chiba sexs a bude dobre pošlyte ho sa mnov a bude čuly ako ribka.hmm????