PROSIM O RADU

Príspevok v téme: PROSIM O RADU
vikina23

Mam takyto problem. Od juna so schudla 8 kg, tym ze ranajky som jedna lahke, obed som mala v podstate normalny a na veceru uz len jogurt alebo ovocie. Problem je v tom, ze posledne 2 tyzdne sa mi vaha nielenze neposunula smerom dole ale o kilo hore, pricom kazdy den cvicim 25 min. na steppery a plus 20 min posilovanie. Je to fakt frustrujuce, a potrebujem radu ako to prekonat, ci sa vratit na par dni k normalnej strave alebo jest este menej!! ja fakt neviem.. dakujem za kazdu radu!!!

vikina23

baby, dakujem za podpporu!! mate pravdu asi to nebude len o vahe... v kazdom pripade vam dakujem, a len chcem dodat, ze dnes som uz mala naldu ze vsetko hodim za hlavu a dam si cokoladu, ale ODOLALA som a pokracujem v boji!!!!!

anka

Aj ja som teraz schudla, lenže tieto posledné dni bolo strašne teplo a telo si zámerne zadržiavalo vodu, takže som ani nechudla, skôr som na váhe pribrala 1,5 kg. Ale beriem to s rezervou, lebo viem, že je to len voda a ked už nebudú horúčavy, tak mi váha pôjde pekne dole. Aj v jednom fitnes štúdiu mi povedali, že v horúčave sa nechudne, len sa formuje sval a telo si zadržiava vodu. Tak sa netráp a nekaz si náladu :-) To prejde...

Alternativa

Schudnut od juna 8kg sa mi zda rychlovka. Tvoj organizmus v takom tempe predsa nemoze stale pokracovat. A daj na Ivku1, hmotnost nie je vzdy ten dobry parameter.

Ivka 1

Vikina prestaň sa vážiť a začni si merať
objemy /stehná,pás,boky ,ruky ..../ Si v
štádiu,keď sa Ti vytvára svalová hmota a
tá je ťažšia ako tuková. Preto ten prírastok na váhe.