AKO PRIBRAT??? :-(

minulinka

ja mam tiez 17 ale musim jest menej ako predtym inak by som za riadne zaoblila. Vtedy som sa riadne napchavala ale teraz uz papkam asi ako normalny clovek.

iris18

No skús každú hodinku niečo zjesť, hoci len nejakú drobnosť...a denne by si sa mala tak 5-krát najesť poriadnejšie...nemusíš sa prepchávať len prosto, aby si nebola hladná. Mne to pomohlo.

janulec

Minulinka a ty mas koko rokov? Lebo ja mam 25 a som furt stiiiihla, nenalepi sa na mna nic, len ked vkuse vydatne jem. Potom vsak staci jeden slabsi den a o kilko som zase lahsia.

kamka

Ja som tiez mala problem pribrat,do 18tky som vazila necelych 45kil,ale potom ssa moj metabolizmus trocha spomalil a zacala som normalne priberat.skus posilovat svalove bunky tiez nieco vazia..

minulinka

a kolko mas rokov? ja som tiez bola taka ze som mohla zjest cokolvek a nepriberala som. ale teraz sa uz musim ovladat lebo sa to zacalo na mna lepit...mozno to je tym vekom ze si este mlada.

salma

skus jest hlavne neskoro mastne veci(nie nezdrave) , bielkoviny a podobne.
No,vies ja mam napriklad kamaratky ktore su tiez chudunke,ja im strasne zavidim lebo chudnem uz polroka anedari s mi a oni stale len papaju a pribrat ani za svet.Ak ti to npojde takouto cestou ze budes vela papať skus sa poradit s lekarom.