mam malinky nabeh na anorexiu,??prosim poradte mi VY

Príspevok v téme: mam malinky nabeh na anorexiu,??prosim poradte mi VY
anonymka-anonymka

mam 163cm,49kil..drzim hladovku pretoze chcem schudnut..a pritom trpim,lebo som strasne hladna..no radsej si jedlo odpustim..ked som pod natlakom,dam si jablko..kazdy den cvicim,chodim sa byciklovat..od vcera som ale zistila,ze jedlo mozem pokojne vyvratit..sla som na wecko..ale akosi nic..dnes som zjeda dve palacinky pretoze som bola nutena no vzapeti som to vyvratila..preco to robim???

lydka 81

LAURA!!...presne to je aj moj problem. Nedokazem pribrat, a tiez mi uz aj trcia kosti a malo vazim, no jem pravidelne a nemozem pribrat. Niekedy sa mi stava ze mi uz ani nechuti, lebo som asi prezrata a mavam z toho hnacky...No ja proste neviem, ako pribrat...Uz som na nete citala vselijake metody, no mne cvicenie ani nutricne bohate jedla nejako nepomahaju...Ked prides na nieco na pribratie daj vediet..

laura7

ja tomu nechapem... asi priblizne pred 2 rokmi som chudla, ale nikdy som nechudla tak, ze som nic nezjedla za den.. jednoducho som sa zacala zdravsie stravovat a schudla som z 50 kg na 43kg.. lenze potom som s tym radsej prestala, pretoze moja sesternica chudla spolu so mnou, len ona sa kvoli tomu dostala az do nemocnice a mohla aj zomriet.. a potom som radsej zacala znovu jest tak ako predtym, len s tym , ze som aj naspat dostala tolko kil, kolko som aj mala, ale som bola stale chuda a trcia mi rebra a aj bedrove kosti... niekedy sa az prejedam a nic mi nepomaha pribrat.. cim to je?!?

Demise

Za prvé vytlač si obrázok nejakej anorektočky . ale poriadnej , a nalep si ho niekde kde sa mozes nan casto pozerat , ;Dalej si hlavne uvedom ze jest musíš . Jedz predovsetkym ovocie a zeleninu v pohode sa sem tam najedz aj upne normalneho tepleho jedla .. ale hlavne sa neprejedaj . Jec často ale v menších dávkach . Ked budes chcet ist vracat chod sa rýchlo pozriet na ten obrazok ... uvedom si ze takto asi nechces vyzerat ... alebo áno ?

emiiii

ja mám 166 a váha priemer 49 neikedy aj 50 :/ a to sa mi už nepáči :/ prídem si tučná :(( aja viem že som :(

.elinka.

jasne ze schudne ale najviac zo svalov,,telo prve zuzitkovava bielkoviny,zakladnu sucast svalovej hmoty..telo si chrani to najcenejsie-organy,kt.su chranene prave tukom,ak zacne raz znova jest priberie raz tolko tuku..a svaly nadobudne uz len poctivym cvicenim,hladovanim si spomali organizmus,ktory zo strachu prepne na tzv.usporny rezim,metabolizmus klesne na najnizsiu uroven a chudnutie sa po case zastavi.Vratit sa spat do starych kolaji bude dlha a namahava cesta,scvrknu sa ti creva,zaludok,postupne zacnu odchadzat oblicky,choroba sa prehlbi nakolko sa ti odbalia nervy az ti nakoniec zliha srdce.tak si tvoje CHUDNUTIE rychlo rozmysli.Alebo chces skoncit na psychiatrii a priberat z nemocnicnej stravy?ked uz jest, tak to co mi chuti a vtedy, ked mam na to chut...

winki

totoje aka hlupost ze hladovanim neschudnes???? tu nejde o hladovku ale o chorobu a ked bude takto pokracovat tak schudne na kost a kozu.

luciaaaaaaaa

moja hladovanim NIKDY neschudnes...mozno na zaciatku ano ale ta vaha sa ti rychlo vrati naspat mozno aj dvojnasobne!!! ak chces schudntu jedz pravidelne kazde 3 hod. po mensej davke jedla ...nejedz iba sladkosti a mastne jedla a naozaj schudnes na mne to zabralo :)) ale ty aj tak nepotrebujes schudnut tak radsej sa na ziadne hlupe diety nedavaj

.elinka.

moja,takto to zacalo aj so mnou..chcela som schudnut a skoncila som na Kramaroch pri vyske 165 cm som vazila cca 36kg...prisla som o vsetko,skola,priatelia,zdravie..dodnes neviem ci budem moct mat deti nakolko som stratila menzes a cyklus sa mi dodnes neupravil..na tvojom mieste by som si rychlo rozmyslela ci zacnem jest,hchces mat predsa raz vlastnu rodinu ..a ani sex bez menstruacie nejde dokopy..
a este hladovanim stracas akurat tak svaly..zjes jedno jablko a priberies akokeby si zjedla rezen