Skusenosti s Aloe vera life essential gel

RNG

Arizona a Nove Mexiko su velke staty. Tam nie je priemysel, ktory by to mohol zamorit.
Vsetky vyrobky s razitkom kvality GMP su kontrolovane laboratoriami.Takze ziadne kontaminanty neprichadzaju do uvahy.
Firma NBTY, ktorej jedna zo znaciek je Good N Natural je najvacsia firma v USA na doplnky, ma desiatky vyrobni a laboratorii(22 000vyrobkov)
O ich kvalite nemam ziadne pochybnosti.
Tym sa nesnazim povedat, ze druhe znacky su zle,ale NBTY vyrobky su vyborne bez pochyby.

Ivka 1

Pokiaľ sa zloženie aloe dźúsu kontroluje v laboratóriach a obhajujú sa pečate kvality,tak také niečo určite nehrozí. To by firma Forever living products za 29 rokov existovania už skončila s pestovaním a zavrela laboratória. Kde je záruka zloženia divo rastúcich aloe a čo kontaminovaná pôda ?

RNG

Cistu aloe vera gel(nekonzervovany chemicky, nesterilizovany a nevyrobeny s koncentratov) je ucinny pri imunite na virusove ochorenia , srdcove problemy a ine.
Ucinnost je vysledok fytonutrientov,saponinov, specialnych vzacnych sacharidov a stopovych prvkoch, kedze je vyrabany z divo rastucich aloe barbadiensis.

Plantaznicky pestovane aloe vera postupom casu o mnohe stopove prvky prichadza(monokultura, vyberas z pody a nedodas naspat)

radomeer

Carla asi mas na mysli produkt nemeckej firmy LR. Tato spolocnost je sice velmi rozsirena v Europe, ale iba vdaka agresivnej reklame a bohuzial firma nakupuje suroviny na aloe zo zahranicia. V pripade tvojho 3,5 rocneho syna by som urcite siahol po zarucenej a osvedcenej kvalite s certifikatom iasc. Svetovou spickou v tomto obore je nopochybne Forever living z USA s vlastnymi plantazami, vyrobou a spracovanim. Pri spravnom davkovani to urcite nebudu vyhodene peniaze.

moje

Ja si raz pamatam, ze som mala strasne silnu chripku, ani rozpravat som nevedela a mala som 3 dni pred rozluckovou, to som bola deviatacka a suseda mi dala stavu z aloe pit a do 2 dni mi to skutocne preslo.