podvadza ma!!!!!!!!

mirka15301

Mam takyto problem mam predtuchu ze ma muz podvadza s niekym si pise ked som si utvorila nick na pokeci vzapati si zablokoval telefon...nerozumiem tomu je ku mne chladny zmenil sa o 100% co mam robit nemam ziadny dokaz ...som bezradna nic ma nebavi....

dandula

To hanina: preboha, si normálna? Podľa teba by mala riskovať nakazenie, trpieť neveru, trápiť sa, prísť o všetky sny a potom ked už nebude mocť sa o neho ešte láskyplna starať, meniť mu plienky a byť štastná že zachránila manželstvo? Dúfam že väčšina žien si sama seba váži viac ako ty a vedia prežiť život plnohodnotnejšie.Zit tak ako ty navzajom sa podvádzať len preto aby si mohla povedat že ste spolu, že ste sa nerozviedli nemá žiadny zmysel a je mi ťa úprimne ľúto.

krista

Dakujem vsetkym za prispevky. Som rada, ze aspon s niekym sa o tom mozem porozpravat. Je to strasne. Sice mi slubil, ze to vyriesi ale slubil, ze to spravi tento tyzden a zatial sa absolutne nec nedeje. Hanina neposlala by si mi Tvoj mail. Dobre by mi padli rady od niekoho kto s tym ma skusenosti... Andie mozem napisat aj Tebe?

kitti

Treba si sadnut a riadne si popovedat. Prewco vyhladal inu spolocnost.Je to zvlastne,ze sa ti priznal.Mozno preto,lebo mu na tebe zalezi a chce vas vztah dat do poriadku,alebo preto,ze on nema dost sil sa stebou rozviest a chce aby si ten krok spravila ty.Co ti povedal,preco to robi? A chce s tym vobec prestat?

hanina

Ze ta podvadza? nic take mimoriadne sa nedeje.Bud trpezliva,zisti si nenapadne ci s jednou alebo s viacerymi.Horsi pripad je s jednou a dlhsie. Vacsinou je to zo strany muza len take spestrenie rodinneho zivota.Ak mozes, zisti si o koho ide, ak je to inteligentna zena, ta ti ho neodvedie, ved dobre ona vie ze je klamar, ze to bude robit aj nadalej.Pravdepodobne jej to tiez vyhovuje ako nezavazny vztah.Vydrz, bude si ta viac vazit, muzi tohto typu z toho \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \"vyrastu\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\ \\\\\" a budu radi ze maju s kym dozit svoj pestry zivot.Ak ho lubis, isto to zvladnes.Nerob mu sceny, zi si aj ty svoj zivot, ber to ako zlozite obdobie tvojho manzelstva.On sa ti po case aj sam prizna a bude verny, pravda, ak bude chory nap. na prostatu alebo hocico ine. Viem o com hovorim.Drz sa !

andie

musis si to vydiskutovat s nim a aj sama zo sebou. zisti preco to robi, ci mu vo vasom vztahu nieco chyba, alebo je to proste taky typ, ktory stale nieco vyhladava. ak prizna, ze urobil chybu a ze ta lubi a chce to napravit, dala by som mu sancu..ak nie..viem, ze je to tvoj manzel a ze ho lubis, ale musis sama zvazit, ci chces aj nadalej byt s clovekom, ktory ti nedokaze byt verny a nechce sa zmenit..