nieco v ejakulate co tam nema byt

Príspevok v téme: nieco v ejakulate co tam nema byt
nick

Prosim Vas o radu.

Stalo sa mi to prvykrat a dost ma to znepokojilo. Tu su obrazky toho co sa tam nachadza.
img524.imageshack.us
img524.imageshack.us

toto je po 5 dnoch co neejakuloval a perdtym to bolo v pohode. Bolel pred ejakulaciou aj po, lavy semenovod a semennik ale nie az tak vela.

Predtym ma bolel pravy semenovod aj semmenik ked som dlhsie neejakuloval. Ale potom to prestalo na druhy den po ejakulacii, ale nic take ako je na fotkach sa v ejakulate neobjavilo. Teraz je to prvy krat.

Bolesti semonovodov po dlhsom nemasturbovani som nemal az doteraz ako chodim s priatelkou uz 4 mesiace. Moje prve sexualne skusenosti, predtym som len masturboval. Ale zatial to bolo iba [pomocou ruk so strany priatelky, ziadny pohlavny styk, cize prenosna pohlavna choroba to nemoze byt.

Dik za rady.

martin242

To je naozaj od pána doktora "milé", že je sarkastický v takýchto intímnych a pre muža veľmi nepríjemných veciach, šiel by som k inému.
Ale chlapi, dobre viete, akej farby má byť ejakulát, mne sa to vidí na krv a to môže byť veľmi vážne ochorenie prostaty, alebo zápal močovodu.
To by som neriešil a šiel k urológovi.
Ihneď!

petoooo

Zdravim. Poznam to tiez. Je to akoby casom ejakulat zeliroval. Mam 21 rokov a som panic, ale mam dievca uz 3 roky. Silne bolesti som zazil ked sme sa maznali ale k sexu nedoslo. Boli priam neznesitelne. Na druhy den rano ani znamka bolesti. Bol som za urologom s tym, ze sa mi nepaci ejakulat a on mi na to odpovedal, či chcem pred nim ejakulovat a on ma povedat ci to je v poriadku. Dost ma jeho pristup zarazil lebo je doktor a myslel to sarkasticky. Urobil mi prehmat semennikov a USG, no vs bolo v poriadku. Zistil som, ze kym sa velmi s priatelkou nevzrusujeme tak ma nic neboli ani po dlhsom case co nemasturbujem. Ale taketo vyskyty podobne sa objavuju uz po 2-3 dnoch. Ku dalsemu doktorovi som nesiel aj koli tomu prvemu. Tak vsetko

maba

Nazdar Nick,
teraz som pozrel tvoj príspevok a mám podobný problem asi týždeň. Dosť ma to znepokojilo. Čo to bolo v tvojom prípade , prípaden ako si liečil ? Čakám na odpoveď.