DOKTORKA A MENSTRUACIA...........

lenca

Dakujem vam dnes som tam bola mala som tampon a moc som si zobrala rano po osprchovani..doktorka nic nezistila takze dakujem ..odteraz uz len tampony =)

hihi

Ked mas menzes tak moc nemusis dat. Povies, ze donesies nabuduce. A inac doktorka by sa na to mala hned opytat, ci mas svoje dni.

cica

Presne tak, nech ta otec pocka v cakarni, ale keby nahodou nechcel, ten tampon by ti mal pomoct, po jeho zavedeni by krv v moci byt nemala. Ale zase, kedze mas 14, pochybujem, ze pouzivas tampony, takze? Musis sa rozhodnut sama....

majka s.

no a keby si tam sla sama? ved odniest moc bez otca snad zvladnes, nie? ja, ked som potrebovala nieco take odniest, alebo ist na odber krvi, tak som isla bud sama, ale ak aj so mnou isla mama, tak som ju popytala, ci moze ostat v cakarni. ak je ti to neprijemne hovorit pred otcom o menstruacii, tak ho popros, ci nemoze ostat tu chvilocku v cakarni. ved snad bez svojej dcerky tych par minut prezije, no nie? :o)

qiu

lenca uvedom sa je to doktorka a s takým to niečim sa denne stretáva x-krát. Normálne jej povedz áno mám menzes -
(menštruáciu). Nebude to nijak rozpitvávať len ti povie tak dojdi keď ti prestane a to je vše.

majka s.

no preboha, co robis lenca z toho problem. ved menzes je normal vec. proste fakt povedz doktorke, ze mas menzes, ci mozes doniest moc inokedy. ved co je na tom...

aljoška

Nechápem,prečo to nechceš povedat doktorke.Ved je to uplne normálna vec.Nedá sa to vyriešiť tak ako píšeš,lebo aj tak by si mala skreslené výsledky.Ešte 3-4 dni po menzese sa ti može objavit v moči krv.Akože nechápem v čom je problém.Tak jej povieš že máš menzes a moč donesieš inokedy.

lenca

a naozaj sa to neda nejak vyriesit?napriklad ze by som sa osprchovala a potom hned odobrala moc...nechcem to totiz vraviet doktorke..