Lezie mi na nervy!

Príspevok v téme: Lezie mi na nervy!
nervy

ide o to, ze som spoznala nového chalana. Zo zaciatku ma pritahoval velmi ale stale je to menej a menej. Ide mi doslova na nervy aky je prijemny, zdvorily, inteligentny ale niekedy nechapavya miestami extremne trapny. Kazde stretnutie na nom badam nejake chyby..raz je to obocie - v strede mu zrasta, potom tenisky co su out, potom doplnky-sperkya atd. Nechcem posobit hlupo, ale myslite si, ze to ma vyznam a ze sa to urovna? myslite ze je to kvoli tomu lebo stale myslim na mojho expriatela s ktorým som bola 4roky?

veronika

Bola som na tom presne rovnako, môj priateľ bol úžasný, naozaj...len miestami som sa zaňho hanbila, akosi bol taký utiesnený a nepriebojný, že som mala pocit, že je mojím dieťaťom, nie partnerom. Aj keď by mi bol zniesol modré z neba. Veľmi mu náš rozchod ublížil, ale tak to bolo najlepšie. Myslím, že ani pre Teba "nervy" neexistuje lepšie riešenie... zbytočne Ťa to ťaží. Ja mám teraz nového priateľa, ktorý je tak inteligentný, sebavedomý a zároveň pozorný a citlivý, že si lepšieho nemôžem priať. Proste si s ním nie ste súdení. Bude Ti lepšie, aj keď jeho to bude bolieť. Mysli na seba a neodkladaj to viac.

suzanna

haha. nechodis ty nahodou s mojim ex? tiez bol az extremne mily a pozorny a po case mi to zacalo liezt na nervy pretoze som nechcela aby vsetko vzdy bolo po mojom. Tiez mi vadilo ze v spolocnosti som sa za neho obcas hanbila. Snazila som sa najst dovod preco by som sa mala s nim rozist no nic take vazne som nenachadzala. Tak to so mna jedneho dna len tak vyslo ze by sme sa mali rozist. Mrzi ma ked si spomeniem ako plakal a prosil ma aby sme to este skusili ze sa bude snazit aby nas vztah bol lepsi. Pravda je ze sa snazil az prilis, az do tej miery ze stracal sameho seba. Preto bol rozchod najlepsim riesenim.

D_nika

nema cenu udrziavat vztah, v ktorom ten druhy uz pre teba nema tu cenu, aku ju mal predtym. tebe nebude tazke sa rozist, ked toto citis, horsie to bude pre neho, tak mu trapenie skonci skor, ako sa namota ovela viac.

sana

tak moj názor je,že ty ho nemiluješ a hladáš v nom tvojho ex priatela, bohužial ale toho asi v ňom nenájdeš.Rozíd sa s ním,neubližuj sebe ani jemu.To je moj názor