Modre ocne bielka

melasanjaaa

Nemoze to znamenat nejaku chorobu ??? Ja mavam dost modre bielka,ale nie vzdy..zvycajne vecer.. je to dost divne...

Okale

Nie je to žiadna porucha, je to obyčajná čírosť očného bielka. Moje deti majú tiež také oči a napochádzajú z incestu...a je to pekné.

lajočka

kto mi vie poradiť?
mam očne bielka , s nadychom do modra ,,coho je to priznakom?,,moze to byť spojene s chudokrvnostou?
dakujem,,,,,,

Sarah_O8

Aj ja mám modre kružky okolo dúhovky ale ak je teda možné že problem je v kyseline močovej tak problém je u mňa vyriešený.Ale aj tak nemám(e) s tým ísť ku doktorovi?

janka

ahojte, taktiez sa mi farba mojich bielok nepozdava..mam hnede oci a bielke su namodraste....okolo duhovky modry prstenec. co to je?

Alternativa

Iridologia - suvis medzi castami tela a ocnou duhovkou. Tebou definovana vonkajsia okruzna zona /Tvoja je modra/ prislucha kozi. Iridologia vychadza z toho, ze mame 2 zakladne farby oka : modra a hneda. Ine odtiene nasich oci vlastne kombinaciou roznych farieb, ktore su signalom nerovnovah v tele. Farba duhovky sa pocas zivota meni v suvislosti so zmenami zdrav. stavu. napr. oranzova farba signalizuje problemy so slinivkou /endogenna aj exogenna funkcia/, zlta farba v hnedom oku dava oku svetlo hnedu farbu, v modrom oku meni oko na zelene. Svedci o oslabeni ladvin, mozne problemy s metabolizmom kyseliny mocovej. Kedze mas zonu koze cisto modru, bez vplyvov inych farieb, povazovala by som Tvoju pokozku za zdravu a funkcnu. Iridologiu som si uz davnejsie studovala ako hobby, vela som zabudla. Takze tu napisane vezmi ako zaujimavost. Inak, robi sa irisdiagnostika, t.j. diagnoza cez oci za vyuzitia jemnych snimacov farieb s pocitacovym vyhodnotenim.

klara00

no niesom modroocka..mam yeleno hnede oci..ale oko zrenicky na bielku mam vzrazny modry kruh...na obidvoch ociach