Zapal mocovych ciest... ako sa prejavuje?

dobostek

Ahojte,ja mám tiež problém s močením, ale neštípe ma to ani nemám v moči krv-ja mám niečo asi dosť atypické...keď o tom niekomu hovorím-povie mi, že o tom ešte nepočul...vždy, keď idem močiť-musím aspoň minútu(veľakrát aj dlhšie) počkať-kým sa mi spustí...a najhoršie je to, keď mám plnší mechúr...to niekedy aj polhodinu sa trápim...preto sa snažím chodiť na wc častejšie, nech netrpím moc...pomôžte prosím...ps:urológ ani gynekológ mi s tým nepomohli...poraďte mi niečo prosím.ďakujem.

Veroni

JA som mala zápal močových ciest za pol roka 3krát,potom som začala užívať Urinal teraz už na šťastie dávno memám žiadne problémy.Je to výživový doplnok,chráni močové cesty pred infekciou,Urologica je tiež dobrý.Dajú sa užívať aj spolu s antibiotikami.

kkkaaatttaaa

ja som to mala, chod k lekarke, da ti antibiotika a tie ucinkuju uz po 2-3 dnoch, budes sa hned citit lepsie. prejavuje sa: caste mocenie, a male mnozstva mocu, palenie, stahovanie pri moceni, krv a hnis v moci...moze ta boliet ak si sadnes

sprosta baba

urologicky caj pijem 3litre denne, uz asi tyzden, kupila som si ten Urinal, a dnes som zacala aj tie brusnice papat.

...

odporucam k doktorovi, vysetri ta, moze ist o rozne zapaly a ak ide o infekcny, moze byt rezervoar infekcie skryty v tele, hlavne ak trpis na to opakovane.ak ide o infekciu, da ti antibiotika, inac sa ti to bude vtraciat spat.

71gloria

Pri zápale mechúra je dobré jesť uvarený petržlen, uvariť ho spolu so zelerom a aj ten vývar piť.Čučoriedky, brusnice.Zápal môžu vyvolať aj kvasinky, vtedy sú užitočné aj doplnky výživy protikvasinkové,probiotiká..

kitti

Ja som s tym mala velke problemy. Mne najviac pomohol urologicky caj,ktori som si vypila vo vani s teplou vodou.Tam som necitila tak tie bolesti.Ten caj je super,pit cim viac za den. Mne sa to ale stale vracalo,kupila som si kvapky od Valovic - URO. Uz viac ako rok mam pokoj.