VELKĚ BRUCHO PRED KRÁMAMI!!! RADA!!!)))))""""

Príspevok v téme: VELKĚ BRUCHO PRED KRÁMAMI!!! RADA!!!)))))""""
sonia

Ahojte. Mám s tým problém. Mám 28 rokov, dve deti a vnútromaternicové teliesko Dana. Už po prvom bábe som zistila že stále také dva týždne pred príchodom menzesu sa mi zväčší brucho ako v 5 mesiaci tehotenstva. Mám síce vela kíl na ženu po pôrodoch mi ostalo 15kg navyše, čiže mám 95kg a dosť to brucho vidno.Poviete mi čím to môže byť, alebo ako sa toho zbaviť? Ďakujem

zuzi

prosim o radu menstruacia mi meska 20den.mam 24rokov a 2deti.manzel je v zahranici takze sex mame tak asi kazde 4mesiace aj to s tabletkami.moja otazka teda znie preco to moze meskat,mam aj taky husty hlienovity vytok,ktory je kazdy den inej farby.

deedee

To pred menzesom aj mne robí. Ale len par dní pred. Ale mam pocit, akokeby som pribrala 5 kg. Nadváhu mam tak cca 3 kg, deti ešte nemam. Po menzese to zasa prejde.

RNG

Mexicky divoky jam je pakoren, sucas stravy indianov tisicrocia. Obsahuje "polotovar" na hormony, z ktoreho si telo vie vyrobit rozne na vyrovnanie rozkolisanych hladin.
Davka 1-3 gramy denne podla potreby.
Zelatinove tobolky obsahuju len vysuseny pakoren=ziadna chemia.
Olej z pupalky a boraka obsahuje zlozku GLA(gama linoleic acid) ktora je protizapalova a pomaha utisit predmenstruacne problem(3x1gram).
Podobne pracuje aj bylina damiana.
Zdrojov na ne je viacero, ja ich mam tiez v mojich doplnkovych obchodoch.

sonia

Ano, vravím to môjmu lekárovi stále , aj mi ribil krvné testy a vyšli v norme.RNG, Ďakujem, a kde sa to dá kúpiť, alebo aké rastliny to vlastne sú?? A neaký čaj nepomôže?? Ako sa ten olej užíva?? Ďakujem

panika

a skusali ste o tom pokecat so svjim gynekologom ? Viem, ze hormony nie su bohvie co, ale niekedy to vsetko vyriesia...

sonia

No aj ja mám krámy už od 5 ročníka na základke, ale vždy dostávam ako jesenné počasie. Niekedy mi meškajú aj 2 týždne

majka s.

no hm... ja mam tiez take brucho pred kramami, i ked deti nemam. mam 19 r. teraz namiesto kramov som mala len take spinenie. kramy mi blbu proste. chcem ist ku gyndovi, ale nejak som sa k nemu este nedostala a stale to odkladam.

sonia

no ja náladu mám podráždenú len keď ma niekto vytočí ale to brucho ma štve. No ako na to ..... neviem. CHcem radu aby mi tak nerástlo. Cítim sa zle pred manželom, lebo on to vidí najlepšie.