Už chudnem....

Príspevok v téme: Už chudnem....
ovečka

Ahojte. Všade na tomto fore su prispevky skor o tom,ako idem zacat od zajtra a kto sa prida,alebo kto už koľko schudol. Tak ja vam píšem,že už chudnem tretí deň a mám dole už dva kila. Ja idem pomocou tej zaujimavej diety. Citim sa fajn,ale na mňa dosť zle vplýva aj počasie.... A keď skončim tuto,potom idem na 90dňovku. Ale nie preto,aby som chudla,ale preto,aby som sa zdravo stravovala. Pretože to sama neviem-si vytvoriť jedalníček,tak musím mať už daný. čuus

mackousko

No prave je to riziko a to ja rad. O tele mam prestudovaneho az az a takymto systemom chudnutia moze iba clovek, ktory vie co robi a netreba to prehnat inak je s vami ko. Vy takto chudnut nepotrebujete ja to robim, preto aby som uchranil svalovu hmotu co najviac ( koli posilovaniu)a spalil hlavne tuky co sa bezne neda dosiahnut bez tychto latok. Fraisee ma pravdu pretoze mne sa takto podarilo schudnut vela ale zacal som vyzerat ako keby som obehol celu saharu. Ked sa do mna pustal o dve hlavy mensi tzv este len chlapec, tak ma presvedcil o tom, ze mal by som zacat neco so sebou robit aby ma v buducnosti nahodou aj nebyla manzelka.

fraisee

najlepsie sa chudne zdravo a nie s nepovolenymi latkami lebo to moze neraz zle skoncit, potom bude neskoro si trieskat hlavu o stenu. kardio + zdrava strava = uspech

mackousko

suzie22 taka dieta by sa ti urcite nelubila myslim, ze to nie je pre neznejsie pohlavie ale skus si pohladat nieco o cyklickej ketogennej diete a myslim ze ta chut prejde.

suzie22

ahoj macko usko, prosim ta co si bral na to aby slo dole tych 5kg?ja by som tiez potrebovala dat aspon 5 dole.ak mas daku specialnu dietu mi ju prosim posli na:suziesk@centrum.cz
dakujem.

ovečka

no ak by si bol taky dobry,tak by si mi to mohol poslat na pampelis-4ka@azet.sk je to moj neoficialny nick :) a ty tie "veci" beries?

mackousko

Nieco som nasiel na nete o JABLEČNOM OCOTU

a to ze

Obsahuje viac ako 90 rôznych látok, z toho 20 minerálov, stopových prvkov a vitamínov. Všetky aktivujú látkovú premenu v našom organizme, ľahšie sa teda odbúrava tuk a lepšie vám trávi. Tento druh octu je bohatý na vápnik, fosfor, sodík, magnézium a draslík – minerálne látky, ktoré sa starajú o odvodňovanie buniek. Jablčný ocot vám dodá vitamíny A, B1, B2, B6, C a E, ktoré posilňujú imunitný systém. Je aj zázračným prostriedkom proti chuti na sladké!

A ak chces vediet daco o tych nepovolanych latkach tak ti poslem ako sa volaju ale nedam to na toto forum,. Mohol by som ti to poslat na tvoj email ale je to nieco ine a hlavne to je ucinne a ak to prezenies tak nebezpecne a neodporucam ti zacat s takym niecim ak si aspon neco neprecitas o tom na nete.

ovečka

mackousko,mne je to jasne,ze som sa odvodnila a ze mi nezislo z tuku. mne je jasne,ze sa to takto rychlo neda. Ja drzim tu inak zvanu aj octovu dietu. A aka je ta nepovolena latka? reductil? adipex? alebo este vacsie svinstvo? ja by som to chcela vediet len pre informaciu :) ak mozem :P

mackousko

Podla mna sa skor odvodnila ako schudla tym ze spalila tuky a svaly. Pretoze schudnut za 3 dni dve kila je nemozne, pretoze by musela spalit priblizne 60000 kJ co je ked pocitam ze ma metabolizmus ma 12000kJ na den (to je priemerna hodnota) to je 60000/12000kJ sa rovna 5dni. Takze za 5 dni je schopne telo spalit 2 Kg a to by nesmela nic jest tich pet dni dni, co je blbost. Tymto som chcel povedat, ze telo nie je schopne spalit 2 kg za tri dni. Bolo by to mozne ak by brala nepovolene latky, ktore sa daju kupit iba na lekarsky predpis. Schvalne nepoviem ake su to, pretoze nechcem aby ste to bezhlavo zhanali a mozno si aj znicili telo. A za druhe ak nejedla minimalne 5000kJ denne tak ju jojo efekt urcite neminie a vrati sa to stym ze vsetko co priberie bude tuk. Radsej jedzte zdravo a zmente zivotospravu. PS ja medzi nimi nepatrim berem nepovolane latky a chudnem tyzdene 2 Kg ale cisteho tuku, svaly zachovavam po skonceni diet. A este zdravsou zivotospravou a pridanie sportovej aktivity spravi viacej ako drzat nejake diety. Som toho svedkom ked som schudol za rok z 95 na 65 a ani som nejake drasticke diety nedrzal.