Mlady jacmen a chlorella

bubulak83

RNG mohol by som poprosit vas nazor na moju otazku ohladne brania chlorelly a vitaminov paralelne? vcera som to postol v tomto vlakne...dakujem

RNG

Chlorella je pre nas nestravitelna, pokila nie je jej bunkova stena porusena, co sa robi roznymi priemyselnymi procesmi.
Obsah a zamorenie chlorelly, co je sladkovodna riasa pestovana v studnicnych vodach zavisi od obsahu a zamorenie tych vod. Velka vacsina je pestovana v Cine a Indonezii, kde je znacne zamorenie vod.
Preto skor odporucam spirulinu, co sa da pestovaj aj v hlbokomorskej vode, ktora je radove cistejsia a bohata na stopove prvky ako studnicne vody
Spirulinu vieme stravit bez preimyselnycyh procesov. Kvalitnu napr pestuje firma Cyanotech na Hawaii(Spirulina pacifica), vo vode z mora z hlbky vyse 600 metrov, kam zatial este nepreniklo moderne priemyselne zamorenie. Je to voda, co tam prisla za vyse 100 rokov zo severneho polu, kde sa pod ochladenim ponorila a velmi pomaly prudi vo velkych hlbkach ku rovniku.

[zruseny35]

Teraz ako fakt nechápem jednu vec.
Ako sa dá chlorella kupiť 400tbl.( v sáčku) za 16 eur a 240tbl (v tegliku) za 25 eur.
Rozdiel je aj vo výživných látkach a učinkoch.To kolko pokusov si može jeden bežný človek dovoliť?
Alebo si niekto až príliš potrebuje zarobiť ?

[zruseny35]

ahoj Pri chlorelle po 2 mes. som sa z nej citila lepšie asi 20% (ale ja som ťažko chorý pacient) ..Hlavne ju kupujem koli synovi,je v puberte,aby mal dostatok všetkých živín a zdravo vyrástol.
Záleží vsak aj od výrobcu,ked som si kupila od ineho,lacnejsiu ,mala som pocit že jem len lentilky.

bubulak83

Dobry den, zacal som uzivat mlady jacmen a chlorellu. V navode na uzivanie pisu ze je nutne mat odstup minimalne hodinu od uzivania inych liekov. Uzivam ascorutin, vitamin C, probiotika. Je nutne mat tento hodinovy odstup aj pri uzivani tychto "vitaminov" Dakujem za odpoved

asofia

Ja uzivam chlorellu a ferospirinu uz dlhsie, hlavne kvoli anemii a traviacim problemov, ovela mi to zlepsilo moj stav, mozem len odporucat. Kupujem kvalitnu BIO z tejto stranky:
-odkaz odstránený-

milada4

Mladý jačmeň je dobré vyskúšať, ja to kupujem vo forme prášku a robím si z toho raz do týždňa nápoje a do toho užívam ešte tree3chlorellu na detox. Môžem len a len odporučiť, človek sa cíti omnoho lepšie a zdravšie :)