Tarlovove cysty - počuli ste už o tom?

adriana272

Prosim vas,mam diagnostikovane Tarlovove cysty,osteoporozu od r.1998,koxartrozu ll.st,chondroza disku L5/S1,centralna protruzia disku s tlakom na predny okraj dur.vaku.Mam neznesitelne bolesti,ktore trvaju skoro 2 roky,je to naozaj az na zblaznenie,zhoršíl sa aj psych.stav,už 2mesiace beriem Gabagammu 1tbl.večer,ale vydržim maximalne 2 hodiny spat,lebo bolesti su v sede a ležmo,teda ak stepujem tak sa to da zvladnut,som uz vyčerpana,agresivna,nedokažem sa na nič sustredit,nezvladam bežne upratovanie...a lekari nič.

turzy

tie 2 % nie sú " akceptovateľná strata. Ale je ešte stále 98% úspešne operovaných. Myslím ,že skoro v ničom na tomto šírom svete nič nie je na 100% .Svoj názor nevnucujem , popísal som len ,čo som prežil.

turzy

Tarlovova cista sa dá operovať. A to dosť uspešne. Operácie sa robia v USA , Francii a na veľmi veľké prekvapenie aj v Maďarsku - Debrecene, na neurochirurgickej klinike u prof. L. Bognára. Boli sme tam a po operácii je stav veľmi dobrý. Tvrdia ,že majú uspešnosť 98 % . Po našej vlastnej skúsenosti tomu aj verím.

RNG

Cysty, odpadovy kos tela, tak ako vznikaju pri nedostatocnom cisteni tela, tak ich mozno extra cistenim aj zlikvidovat.Na cistenie treba enzymi, ci uz vlastne telesne(jod sa podiala na vyrobe enzymov, preto pri cystach jeho doplnok pomaha) alebo extra enzymi brane na prazdny zaludok, aby sa dostali do krvneho obehu a odmorili telo.Hlavne proteolyticke.
Pomoc pri tom je precistenie crevneho systemu(vlakniny, psylium, triphala probiotika)
a precistenie pecene(pozri na protokol dr Berksona na fore)
Pitie extra vody tiez pomoze ocistit telo.
Nervy potlacene cystami mozno regenerovat doplnenim DHA(rybacie oleje alebo koncentraty, 3x3gramy denne)

Demi

Agina ďakujem, ale toto čo je na nete , som už prezrela nič tam o tom nepíšu, preto som sa chcela opytať či s tým niekto nema osobnu skusenost , lebo na nete je o tom velmi máááálo .

RNG

Tarlowove cysty su cysty v chrbtici(sacral region), ktore mozu tlacit na nervy a sposobit problemy od bolesti az po stratu kontinuity(kntrola nad uzavieracom mechura).
Jod a cysty som spominal mnohokrat. Tiez zamorenie tela a enzymi.