Priateľ kecá na pokeci s dievčatami

alexandra261

Zuzusa:
Mozno to robi koli tebe, funguje vam intimny zivot?
Mozno tak ziskava informacie ktore by inak od dievcat neziskal, tazko povedat. Ale kazdopadne je to cudne, a nie je to fer voci tebe. Ale ak ti mam pravdu povedat, ked pojdes na pokec, tak to robi pomaly kazdy zadany chlap, ktory tam chodi, doma ma priatelku alebo manzelku, a chatuje s inymi zenami. Popripade si dohovara aj stretnutia. Ale preco ten tvoj vystupuje pod dievcenskym menom to je zvlastne. Ja byt na tvojom mieste, tak sa s nim na rovinu o tom porozpravam, kedze mate dlhorocny vztah, to je podla mna najlepsie co mozes urobit.

elablue

Porozpravaj sa s nim na rovinu, ze co to ma znamenat a ze si to neprajes.Nema cenu vymyslat kadejake pasce alebo co, sak snad sa viete rozpravat o vsetkom, ci nie?

pindurka

Ta tu sa nieje o čom baviť.. ja by som ho zabila!! :D:D ale tak určite by si mu to mala povedať, to je jedno, že sú to chlapi..ale ak ťa lubi, tak na čo bude písať o intimnych veciach s dajakými kozami..:D

gabina663

ani nerozmyslaj-okamzite si s nim daj rande-dohodni sa na drobnych detailoch,podla coho sa asi spoznate-aby si mu ich potom vedela podrobne opisat-ze to skutocne s tebou pisal.ak sa na to rande dostavi-nepotrebujes viac,podvadza ta a ja by som ho viac nikdy nechcela!mas sancu,ako prist veci na koren-vyuzi ju!

poradca - zlý

milá Šlošárová
Keby sa teba spýtal niečo o intimnych veciach tak o opustíš.
Ale veĎ na 50 % chatuje z chlapcami
:-)))))))))))

zuzuska

on sa robi ze je holka a si s holkami pise,pzta si ich hesla na nahe albumz,,,,neviem ci mu to mam povedat,ze to viem,,,teraz si s nim pisem akoze pod krycim menom a mi navrhola aby som sa stretla s nejakym jeho kamaratom (teda nim)pre.....CO MAM ROBIT,SOM ZUFALA

gabina663

tak ho konecne odhaľ!povedz,to co nam,povedz mu vsetky fakty,co ti pisal a tak a ziadaj vysvetlenie-preco to robi a naco mu je to dobre.podla mna je to chore-tu nejde o ziadnu hru.lutujem ta.

ekage

to inteligentny chalan nerobi. Moze byt, ze si obcas clovek urobi srandu, ale podla toho co pises, tak to hranici uz s primitivnostou. Osobne by som sa za takehoto chalana hanbila.
keby som toto vedela o mojom, tak ma laska prejde z minuty na minutu.