to len ja??

sandruš

no moja,asi si ma s niekym myliš,alebo mam taky nick,ako niekto ale neberiem žiadne AD.dakujem velmi pekne za prianie prajem ti to iste,dvojnasobne§

škorica

Ja som tiež brala AD rok a tiež som si myslela, že to nezvládnem. Boli dni ked môj manžel bol so mnou aj 2 x na pohotovosti čo som sa celá triasla a bolo mi velmi zle. Na stránke úzkosť som sa dočítala, že aj ty berieš AD, tak ich pekne ber a ak sa Ti zdá, že nezaberajú treba skúsiť nejaké iné, Ja som mala šťastie, že lekárka sa mi hned trafila. Prajem aj Tebe pokojné a šťastné Vianočné sviatky a veľa zdravia a výdrže.

sašenka4

nesmúť,teš sa z pekných vecí,veď Vianoce nie sú tu pre smútok,ale aby sme sa radovali,že sa narodil Boží Syn.Prajem Ti,aby Ti tento malý Ježiško vyčaril úsmev na tvári a radosť v srdiečku a aby si mala pre čo,aj pre koho žiť.

škorica

Sandruš aj ja sa tento rok cítim nejak zvláštne, tiež mi je smutno a stále myslím na tých čo sú tu už neni s nami, hoci dobre viem že to nepomôže ani mne ani im. Tiež sa mi stále tlačia do očí slzy, ale musíme sa vzchopiť, lebo treba ísť ďalej.