prišiel som ako na akné!...

Príspevok v téme: prišiel som ako na akné!...
jozefino

Mám 17 rokov...som si každý den potieral nejakou vodičkou alebo alpou ale aj 4-5 krat denne a stale sa mi robilo potom som si na jednu noc nedal nič len umyl pleť vodou cistou...a rano nic nove nebolo..a stare pomali mizlo...mohol som mať stoho akné a tie podkožné somariny na čele a na lichach???...a na nose?...stoho že som používal casto a vo velkom množstve tie prípravky???

poliewoocka

Vsetkeho vela skodi,no primeranou starostlivostou nic nepokazis.Nic nepouzivaj ak zijes v Amazonskom pralese.Toto znecistene ovzdusie je plne toxinov a plet si ziada urcitu starostlivost.Rozhodne sa nenatieraj alpou 5x denne,plet straca vlastnu samocistiacu schopnost a odolnost.Narusa sa aj ochranna kysla vrstva pokozky.

ataeb

no ved to je jasne ze aj z toho. pretoze tym ze si pouzival tolko pripravkov tvoje plet stratila samocistiace schopnosti ktore su veeeelmi dolezite. potom pri najmensom podrazdeni na to reagovala velmi prusko a citlivo - vyrazkami. aj pri problematickej pleti to netreba prehanat s cistenim.. menej je viac.. vseobecne platna teza :)

pentium

aj ja ked som si kupil milion kremikov a vsetkeho tak sa mi robilo strasne akne,obrovske pupaky zahnisane a pod...a teraz si nedavam nic len clean depper,rano a vecer,zatial mi pomaha...a este ked ti to akne tak velmi vadi ze to vidno,a pod,tak si kup aknekolor v lekarni,ktory ti to zakryje,alebo make-up,.ale myslim pouzivanie len na vyrazky:-DDD