kde,resp. ako ste sa zoznamili a je z toho laska?

leerka

ake to je vsetko cudne a zivot nevyspytatelny... ten prispevok neregistrovany som pisala a na druhy den sa so mnou drahy rozisiel.....paradox..ale o dva tyzdne sme spolu zse boli a mse az doteraz.... tak nech to tak aj ostane :-)

babyxxx

mam 18, chodim na strednu a moj priatel ma 24. Brigadujem v jednom obchode cez vikendy a prazdniny takze sme sa zoznamili tam. Je vedúci prevádzky, cize moj nadriadený :)vobec to nebola laska na prvy pohlad. poznali sme sa uz asi pol roka boli sme kamarati, sem-tam sme zasli do kina a...nejak to zrazu prislo..:)sme spolu uz pekny rocik a dufam ze to este dlho vydrzi :)

leerka

ja som sa s priatelom zoznamila v praci, ktoru sme robili externe.... on mal vtedy 20, ja 19 a sme spolu uz 4 roky, tak zatial sme stastni a snad nam to vydrzi...

hmm

ja som svojho priateľa spoznala cez net.... myslím, že už dosť bežné v dnešnej dobe... písali sme si spolu, neskôr volali, stretli sme sa po mesiaci písania. Po prvom stretku odiešiel na dovolenku, ale keď sa vrátil s milým darčekom po týždni, tak už bola ruka v ruke. Nie sme spolu dlho (ani nie 2 mesiace) ale je rozdiel mať 15 a pomaly raz toľko

asdf

My sme sa s drahým poznali dlhšie... boli sme kamaráti...vlasne on bol kamarátov kamarát :-D mala som vtedy priateľa a jeho som brala len ako nejakého známeho... potom neskôr, čím viac sme sa spoznávali, čím hlbšie sme si pozreli do očí, tým viac sme sa ľúbili. Dnes sme spolu zatiaľ len dva roky,všeličo sme prežili, pretrpeli (môj rozchod s bývalým) ale dnes je nám krásne.

Summer_

Asi je tu toho uz vela, ale pridam sa, lebo sa budem teda znacne od vas vsetkych odlisovat...
Zoznamili sme sa na psychiatrii... ano dobre citate :)) ale nie sme ziadny blazni, to len jedna velmi zla choroba nas spojila a aj ked som koly nej prezila peklo a takmer som zomrela, on mi za to cele stal! Spolu sme sa zachranili, uverili ze zit sa da aj inak a dnes sme spolu rok, stastny a navzdy zamilovany :) <3

katuska883

Ahojte tak ja som sa s mojim terajšim manželom zoznamila na futbale sice sme sa z videnia poznali ale až tam to zaiskrilo pri rozlučke sme sa pobozkali a potom nasledovali telefonaty stretnutia a nakoniec svadba. ja som mala 19 a on 30 a teraz sme najšťastnejši a už mame aj maleho syna.

jancecka

tak aj ja napíšem :D ja som sa s mojím terazjším manželom zoznámila keď som mala 16 a jemu ťahalo na 17 rok, akože poznali sme sa z videnia,sme z vedľajších dedín, a raz na diske sme spolu tancovali, v tom začali hrať sladáky a bolo. Lenže vtedy bola iná doba, padlo 12 hodín a ja som musela ísť domov, šiel ma vyprevadiť a skončili sme v autobusovej búdke :D to som sa prvý krát bozkávala ja aj on :D a chodili sme spolu 6 rokov, potom sme sa vzali a sme spolu 2 roky a som najšťastnejší človek na svete a verím že aj on, čiže taká klasika :D ja som nijakého neskúšala a ani on, klapli sme si na prvý krát :d

elissa

ja som sa s mojim zlatusikom zoznamila na diskoteke..aa potom sme sa opat stretli na diske co to sme spolu potancovali a ked som uz isla domov,stretla som ho vonku,tiez bol na odchode a jednoducho som k nemu pricupkala a pobozkala som ho..sme spolu skoro rok a pol a je to krasne :)

invisibleee

tak u nas to bolo tiez zaujimave.....mne sa zacal moj terajsi priatel pacit ked som nastupila na novu skolu,ako dost ma zaujal,ale tusim mal aj priatelku a ani sme sa nepoznali...a nejako cez net som sa zoznamila s jednym chlapcom s ktorym som sa nakoniec dala dokopy...no a on bol kamos toho ktory sa mi vtedy pacil a aj nas zoznamil.....po case som uz na neho nemyslela a dokonca som ho pre jednu vec nemala v laske.....ked som sa potom s priatelom rozisla tak som si nasla opat ineho ale bol to kratky vztah,ktoreho rozchod som zapijala na silvestra presne s tym chlapcom cislo 1,( s chlapcom ktory sa mi ako prvy pacil). Po mesiaci sme sa opat nahodne stretli a nejako sme sa v dobrej nalade bozkavali no ja som o neho uz ten zaujem nemala..ale ked ma pozval von isla som a zrazu opat preskocila ta stara iskra....a teraz uz skoro rok s nim chodim......cize zivot je velmi nevyspitatelny....nikdy by som nepovedala ze ja s nim raz budem,heh a jednemu byvalemu priatelovi vdacim za to ze na zoznamil a druhemu ze sme sa rozisli a tak som s nim mohla zapijat smutok:D.......( dufam ze sa to dalo pochopit:D )