-Aky mate nazor na AZET-POKEC rp PraWda-

Príspevok v téme: -Aky mate nazor na AZET-POKEC rp PraWda-
ja333ja

CHCEM SA VAS OPYTAT AKY MATE NA TO CELE NAZOR RPCKY,POKEC,AZET...???
WIEM,ALE JE NORMALNE PONUKAT SEX 14-16ROčNIM BABAM ???
ALEBO VôBEC JE TO POD UROVEN,MATE SKUSENSKTI S BLBIMI REčAMI NA AZETE,ALEBO DOKONCA STE SA Už ZOZNAMILI,STRETLI SEXUALNE CEZ AZET??
moj nazor je,radšej tam nechodit,su tam inbecilovia,alebo nevedomy ludia...
neni lepšie sa zoznamit napr...niekde na ulici???
prosim o rady,nazory.skusenosti,všetko
DAKUJEM

paravion

Ti isti ludia sa spravaju rozne podla toho na akej su zoznamke. Taktiez nie kazda stranka ma rovnakych uzivatelov. Kym na azete najdete prevazne mladych, slobodnych, bezdetnych ktori si hladaju vacsinou nezavazne znamosti, kym zoznamka www.amor.sk ma viac starsich ludi, rozvedenych, slobodnych rodicov, ktori si hladaju povacsine vazny vztah.

tyrusqa

stačí,keď si pozriem pár pánskych profilov a komentáre a mám dosť..-veľa žien sa vie neskutočne vtierať do priazne mužov.. proste už si niekedy pripadám,akoby som natrafila na fanclub nejakého slávneho človeka..vedia,že ten človek môže mať žien na každý prst desať a napriek tomu to robia.a potom,že prečo nás muži berú ako nejaký odpad,čo nemá vlastnú hrdosť..mužov vyzdvihujú a seba ponižujú :D

6fatima6

osasankao nemusis mi vykat,nepotrpim si na tom. A 14r je menej ako 16r takze uvazovanie je celkom ine. Viem, ze je to o vychove atd. Ale staci aj "jedna kamoska" a vsetko sa moze poriadne zvrrrtnut. Sama pises, ze si este "dieta" a robis hluposti. Vies niekedy sa ten uchyl na druhej strane tak moze pretvarat atd. ze 14r dieta sa v tom asi aj tazko zorientuje. Pretoze poviem ti uprimne sama som niekedy krutila hlavou coho su chlapi schopny.

osasankao

6fatima6

no...ja deti nemam a ospravedlnujem sa ze som nevykala ked sama som este "dieta". mam 16 a proste nasi ma vychovali tak ze mam pred nimi strasne velky respekt! nevravim ze nerobim blbosti ale velmi dobre uvazujem co je zle a co je dobre. a pokecovy uchylaci to fakt neni pre mna... vacsinou su to stari hnusni dedkovia.fuuuj

6fatima6

osasankao ja som nepisala, ze to robim stale. Nerobim to vobec. Len som chcela poukazat na to, ze vsetko sa da zistit. Ja som si s nou o tom pohovorila a verim jej. A neviem ci mas ty deti?? Pretoze jedno je doverovat a druhe preverit. Ved len kolko veci deti narobia pomocou mobilu :(. To si myslim, ze tiez nie je na skodu niekedy pozriet. Opat sama za seba, nikdy som jej to nekontrolovala a ani jej do mobilu nechodim. A je to kopec veci...

osasankao

6fatima6
ja nechcem nic hovorit proti tvojej starostlivosti. hej je tam plno uchylakov a neviem kto este vsetko. ale podla mna je pod uroven kontrolovat historiu v PC. myslim ze kazda rozumna holka vie co robi a na taketo super navrhy nebude reagovat. a ak si ju dobre vychovala tak potom rozumna bude. ak jej musis kontrolovat historiu a nedoverujes jej, bude chyba niede inde.

AdamKrt

Na pokeci som si nasiel dobru kamaratku volakedy a neskor aj priatelku, moju lasocku.

Je pravda, ze medzi tymi nastrocnymi som si pripadal, ze je tam snad nejaka skola pre deti. Nevsimal som si ich, nekomunikoval som nejak.

Clovek tam moze najst niekedy aj svoju rodinu, svojich kamaratov atd.

6fatima6

Ja som chodila a aj chodim na pokec ale uz je to minimum. Veru su tam vselijake individua ale povedzme si, ze kde nie su?Mam 14r. dceru a nahodou som jej tam nasla nick, samozrejme mala tam foto, takze nebol problem najst. Nie som tym nadsena, ale ked jej to budem zakazovat najde si inu cestu. Aj si nasla, spravila si dalsi nick na ktory som jej opat prisla. Moze si urobit neviem kolko nickov na pokeci alebo na inych chatoch. Podla mna je dolezite tym detom vysvetlit co tam na nich striehne!Samozrejme v takom veku sa vsetko tazko vysvetluje, ale vsetko sa da. Treba si ich potom viac vsimat a sem-tam prekontrolovat historiu v PC. V zbrklosti zabudnut vymazat to co mali v plane.