Gynekolog v BA

Onufenaj

Pani doktorku Gáboríkovú ak gynekologičku neodporúčam, kedysi, keď som k nej ako pacientka začala chodiť, bola dobrá, ale akonáhle sa objaví problém, nevie si rady, vďaka jej liečeniu musím ísť na operáciu, darmo chodíte na prevencie, keď lekár nevidí, čo má vidieť skôr, teraz mám veľké problémy a to som chodila na preventívku pravidelne!!! Rýchlo som si zobrala kartu do Procare a je pokoj. Aj to neviem, či nie neskoro.

Pani doktorka je vyčerpaná a neustále opakuje, že má vyše 1000 klientov a že aj iní majú 1000, ale nie aktívnych( tým myslela na východe rómske ženy, to som sa dozvedela až potom), no katastrofa.Ak môžete nájdite si iného lekára. Podľa mňa by už mala ísť do dôchodku. Je vyčerpaná, jednoznačne syndrom vyhorenia.

veroncatko1

Chcem sa podeliť o skúsenosť s pani doktorkou Gáborikovou. Musím povedať, že som k nej chodila dlhé roky a stále som len predýchala a prekusla jej prístup. Dnes som sa však natoľko nahnevala, že som si od nej aj kartu odniesla. A prečo, tu je niekoľko dôvodov:

1. Náladovosť a vzťahovačnosť pani doktorky
2. Arogantný prístup sestričky
3. Neustále uprednostňovanie iných žien po dvoj až troj hodinovom čakaní
4. Nemožnosť sa objednať po telefóne, lebo nikto to nezdvihne, pretože ako povedala sestra ona na to nemá čas
6. Keď už sa osobne objednáte, na rad sa dostanete aj tak o 45 minút neskôr
5. Keď nemá náladu dá vám najavo, že ju otravujete
6. Keď sa pýtate na preliečenie partnera odpovie, že máte používať ochranu

Dnes som prišla k pani doktorke o siedmej ráno aby som bola prvá keď o ôsmej začne ordinovať. Keďže cez odbery vybavuje objednané pacientky ani o pol deviatej som nebola na rade. Sestru som slušne oslovila či by ma mohli zobrať, a odpoveďou mi bolo, že čo ona s tým má robiť a aj ostatní tam čakajú (pritom som bola druhá v ordinácii). Tak som si požiadala o kartu a v ProCare mám vybavený termín na zajtra. A poviem Vám stojí to za tie peniaze.

beruska

pre neskusena : Mladý MUDr. Redecha, ja som k nemu chodila do nemocnice odkedy som bola na operácii, len tam mu potom zakázali robiť bežné vyšetrenia, tak teraz nemám gynekológa :-( Lebo má aj vlastnú ambulanciu s MUDr. Janekom v Digital park, no je veľmi drahý, jedno vyšetrenie od 50 do 100 Eur... Nepozná niekto MUDr. Miedzga, aký je ?

beruska

Mudr. Mayerová a odborníčka ?? V žiadnom prípade, ani kartu som si od nej nestihla zobrať, tak som utekala. A pomohol mi až MUDr. Redecha. Úžasný lekár

markulka

Prečítali sme si niekoľko príspevkov a sme zhrození ! Aký je vekový priemer dievčat-žien, ktoré hodnotia lekárky a lekárov ?
Ako by ste dopadli vy- keby vás vo vašej práci mohli
ľudia z vonku hodnotiť ?

Choroby a zdravotné ťažkosti sa dotýkajú každého, kto si však dokáže priznať, alebo uvedomiť, že v prvom rade je zodpovednosť na nás, na našom spôsobe stravovania, osobnej hygiene, partnerovej osobnej hygiene-niektorí muži sa sprchujú raz za 3 dni!, sexuálnej promiskuite, ktorá kvitne aj vďaka antikoncepcii,análnom súložení, akeď ihneď vám gynekológ nepomôže, tak je nanič on, však, nie vy.

V Bratislave je veľa dobrých,erudovaných, zodpovedných lekáriek a lekárov / odbor gynekológia/, môžete raz za polroka
meniť lekára.

laloba

Ahojky,
ja odporucam Gyneax a konkretne doc. Holleho alebo dr. Divekyho. Maju naozaj velmi dobry pristup k pacientkam a najma, co ocenujem najviac je ich zodpovedny pristup k praci (uz ked niektore ich pacientky ako ja, nie su natolko zodpovedne :o)).
Navyse su dobre vybaveni aj z hladiska materialno-technickeho, takze aj pocas mojho tehotenstva, aj po problemoch po nom, som nemusela navstevovat ine ambulancie kvoli ultrazvuku atd.
No a co sa tyka sestriciek, tak som tiez velmi spokojna. Maju aj stranku, tak si ju popripade vyhladaj v googli :o)