Rast penisu

tavi

Čítal som jeden článok o výskume ktorý robili niekde vo Francúzku a len potvrdili že masturbácia nemá žiaden vplyv na rast penisu, môže však spôsobiť dočasné problémy (ale to len keby to robíš pravidelne 2 krát denne 1-2 roky), ale sú to len dočasné problémy. Práveže naopak v neskoršej puberte to môže mať aj pozitívny vplyv na sexuálnu výdrž...článok som čítal na adam.sk ale teraz som ho tam nenašiel.

house

Chlapci Ja som tiez masturboval ako divy a myslim si, ze keby som to nerobil tak mam vacsi, nerobte to.Skodi to , byva z toho predcasna ejakulacia, poriadne sa Vam nepostavi , je citivy
zalud dlho mi trvalo kym som sa z toho
pri manzelke a normalnom sexe spamataval , teraz uz ok.Verte mazakovi.Ucte sa na chybach inych, nie na svojich.Dokonca sa mi zdalo.ze sa scvrkava a pcha sa dovnutra.

jardo 23

Tak mily kamarat, nicoho sa nemusis obavat, nic take ti nehrozi. Masturbacia nema žiadny vplyv na velkost penisu, ta je daná geneticky a to sa tyka aj tvaru. Ak by to malo nejaky suvis tak by väcsina muzov v slipoch nemala nic. Dufam ze staci takato odpoved.

smolo

nema to ziadny vplyv, naopak masturbovanim sa ti moze este trosku predlzit, su niektore praktiky ktorymi sa to vraj da :) neries to, urcite je to v poriadku :)

pravok

ale vazne sa pytam, ma to nejaky vplyv na rast penisu? a odpovedzte niekto normalny kto sa tomu rozumie (:D) alebo kto to vie