Tampony v noci- ano, nie?

nikolka

ja si uz menzes bez tamponov neviem predstavit, zacala som s tym kvoli tancovaniu aby som nemala obmedzeny pohyb a pocase som si na ne tak zvykla, ze s vblozkou nemozem existovat. na konci menstruacie vlozky sem tam pouzijem, lebo vtedy to uz predsa tak netecie a nebudme tam pchat tampon nasilu. A to s tymi veckami vonku a pod, sedmikraska ma pravda...existuju aj tampony s aplikatorom takze no problem.

sedmikraska

dni menstruacie nie su asi pre nikoho prijemne (mimo tych co sa neustale boja, ze su tehotne :), ale s tamponom o nich ani neviem, no a tu noc s vlozkou uz nikoho nezabije, aj tak sa rano osprchujem. V praci a vonku pouzivam tampony s aplikatorom a tym mam spinave ruky vyriesene

danuska123

lea precitaj si moj prispevok pred tym ze na noc pouzivam vlozky:)mno priroda vela veci si premyslela ale v dnesnej dobre je nejak vsetko zvratene a na prirodu sa velmi spoliehat nemozes.pri vlozkach by si sa mala sprchnut aspon 3x denne.a ked si v praci jednoducho sa to neda.pri tamponikoch je to lepsie nemusis sa bat ci to mas dobre,ci to nevidno a nie si obmedzena v pohyboch.a co sa tyka ruk ja otvaram dvere dlanou a nie prstikmi a tolko bakterii co ich chytim tak sama flora v posve zabije.no je to kazdeho osobna vec.ku koncu menstruacie pouzivam imtimky nebudem mat tampon len pre par kvapiek.mozno pouzivas vlozky, mne je to uplne fuk:) no tristvrrtina modernych zien ti povie ze pouziva tampony..

jaja

kočky, v noci sú asi lepšie teda vložky. a ruky si umývať, to je normál pred výmenou a po výmene tamponu... a ked je vela krvi, tampon predsa pretečie, ale to treba včas vymeniť... je to každého vec, ale zbytočné predsudky... podla mna je to to najlepšie čo mohla gynekologička vymyslieť...:-))

lea

vsak je to kazdeho telo. je na tebe ako sa rozhodnes, ja osobne som sa vsak este nestretla s gynekologom, co by tampony odporucal pred vlozkami. a osobne si myslim, ze kazdy cudzi predmet v tele je neprirodzeny, vsak ked priroda to tak zariadila, aby krv vytekala, tak to asi ma nejaky zmysel. danuska a pokial ide o noc, ako si tie tampony kazde 2 hod. vymienas? a na zachode v praci alebo niekde mimo domu, myslis, ze mas ruky ciste, ked chytas klucky na dverach po tolkych inych zenach, co tam vykonavali toaletu?

jaja

jasne že gynekolog-chlap by niečo také nemohol vymyslieť.... malo by to xyz nepriaznivých vplyvov...:-))) ja tampony-OB konkrétne nevymením ani za najdrahšie vložky na svete... možno len na noc.