Vztah a rodicia

Príspevok v téme: Vztah a rodicia
peťka22

Ahojte. Bola by som velmi rada, keby mi niekto poradil s mojim problemom. Pred par mesiacmi sa po dlhych rokoch vratil domov clovek, ktoreho som kedysi velmi lubila. A dnes? Chceme byt spolu. Je nam super. No problem je v tom, ze to tajim pred rodicmi, pretoze ten chlap sedel v base,...(nic hrozne, ziadna vrazda, islo o financny podovod). Som z malej dediny a tu sa len tak lahko nieco neutaji. Viem, ze nasi by neprezili keby zistili, ze sme spolu. A ja im nechcem ublizit. Viem, ze uz som dospela a je to moj zivot a podobne reci, ale na druhej strane si zelam pokoj v rodine. Co mam robit??? Povedat im to, alebo sa ho vzdat. No neviem ci to dokazem....

neva

Nevzdávaj sa bez boja. O lásku treba občas zabojovať. Ak ho naozaj ľúbiš a je to obojstranné, tak sa skús porozprávať s rodičmi. Neboj sa, určite to prežijú. Bude lepšie, ak im to povieš Ty a nedozvedia sa to od nejakej susedky, čo Vás nahodou niekde spolu uvidí. Držím Ti palce.

dadah

je tazke vybrat si medzi rodicmi a zivotnou laskou. rodicia ta obykle podrzia, laska ta robi stastnou a spokojnou. pokial s priatelom mate aj vacsie spolocne plany a si si u tohoto cloveka ista, ze sa znova nedostane do nejakej slamastiky tak preco to tajit. treba rodicom rozumne vysvetlit, ze sa mate radi... urcite im potrva kym sa s tym zmieria. predpokladam, ze su zo starej skoly, kedze ste z dediny o to to bude tazsie. chapem, ze mas strach, ze si to u rodicov pokazis, ale musis si sama pre seba zhodnotit, ci ti ten vztah za to stoji.