Chlapi, viete byť aj verní???

Príspevok v téme: Chlapi, viete byť aj verní???
monča

Všade naokolo počúvam o nevere až ma to deprimuje... Nehovorím že ženy nie sú neverné, samozrejme tiež, ale keďže som baba, zaujímalo by ma práve aký je postoj mužov k nevere a dôvody prečo ste neverní... Sú medzi vami aj takí ktorí by babu nepodviedli, alebo takí už dávno vymreli???

dsedf

suhlasim s vecernicou, zeny ani muzi nie su zvierata, aby sme sa vyhovarali na nejake pudy a chemiu. naco mame mozog v hlave?

laserka

Nesuhlasim ze podvadzaju llen muzi okolo40.r, 50.r. Nerozviedla som sa, ale uz spolu nezijeme prave koli nevere. a moj byvaly manzel mal klen 28.rokov. Kolkokrat ma za nas vztah podviedol neviem presne ani povedat, ale ked som sa ho to na konci manzelstva spytala, nevedel to spocitat. A kamaratke sa so snubencom stalo to iste, nasla mu v mobile smsky od nejakej holky,ze kedy sa znovu stretnu a opicha ju ako minule. Bol v tom len sex? asi ano,ale podvadzaju muzi vsetkych vekovych kategorii, tak ako aj zeny.

vecernica

pre pana jana,nerobme s tych muzov CHEMICKE STROJE BEZ VOLE ROZUMU ETIKY,,to ich neospravedlnuje!!!! ziadna zvysena hladina testosteronu.....ved nie su zvierata a ,su za svoje ciny zodpovedny!!!, hoci sa zda ze gule maju aj v hlavicke. vyhovarat sa ne chemiu,,,to mozeme ist c celoym pravnym systemom do kelu, lebo sa vyhovorim na chemiu a ukradnem vonavy zakusok. ..a podobne, zabijem staru babku ,lebo smrdi mocom,tiez chemia...inak aj ten arab co musi mat mnohorakost v sexe a 4 zeny je povinny sa o ne STARAT financne nie len tak si zajebat a dovidenia cakaj kedy sa ti ozvem...a Obdivuj ma tuz po mne...je mi tvoja psychika na haku,hlavne ze dobre trtkas. SuhLASM s Gaterom je velmi vela muzov co nepodviedli, len sa to nenosi.Najcastejsie podvadzaju okolo 40-50 s mladsiou ,,asi si musia dokazat ci im este stoji.,predsa len sebavedmie je uz v keli oproti mladym krasnym muzom.