krátka uzdička

kraken

to som nie ja písal. ja mám "iba" tento problém. ale to je v tom najhoršie že v našom meste žiadna nemocnica nie je. :(

stanley

ak si chces len uzdicku prestrihnut tak musis ist k obvodnemu, posle ta k urologovi, urolog ta objedna do nemocnice, v nemocnici ti to prestrihnu.. 2 dni nemozes stahovat predkozku, po dvoch dnoch tyzden mas kazdy den namacat penis do repikoveho caju 5 krat denne a mozes stahovat predkozku, po tyzdni na kontrolu k urologovi, ak to budes mat bez zapalu a bude sa to hojit tak to mas v pohode.. mesiac bez sexu ale honcuvat uz mozes :P ... no ale ty mas aj zuzenu predkozku nie? mozes ju stiahnut cez zalud?

kraken

ja by som si to dal tiež urobiť. ale musím kvôli tomu cestovať.. a to keď vojdem do ambulancie, iba mi to spravia a už nemusím ísť na kontroly a tak ? a treba pred tým nejakú kontrolu, alebo niečo podobné ? koľko sa to lieči ?

stanley

mne isla predkozka normalne stiahnut uplne dole .. len uzdicka ma trochu tahala tak som si len uzdicku dal roste odrezat ztade ... ty mas zuzenu predkozku .. bud pojdes do nemocnice a spravia ti obriezku alebo budes sam doma cvicit stym a roztahovat to ..

dido

Pe: Stanley prisim ta co ti prestrhli predkozku? Pretoze mne sa neda vobec predkozka stiahnut dolu. Bol to zlozity zakrok? Nechceli ti robit obriezku?