rng

RNG

Ako myslis.
Ale su rozny odbornici s roznymi nazormi. Ja sa osobne drzim tych, ktori logicky tvrdia, ze acne moze vzniknut len vtedy, ked sa tuk z tukovych zlaz nemoze vylucit, levo mazovy kanalik(por) je zapchaty stvrdnutym tukom. Takze z toho vyplyva, ze sa treba vyhybat tukom co tvrdnu a kozmetike, co zapchava pory.
Tuky co tvrdnu su hlavne chemicky a tepelne spracovane rastlinne tuky a rozne spalene tuky.Tam je ten vplyv jedla, ktory ti, co sa do toho nevyznaju, popieraju.
Kozmetika, ktora neobsahuje vosky, naftove produkty a tvrdnuce tuky nezapchava pory,
Tj hovorime len o panenskych olejoch na kozu, hlavne lahke oleje.

ddddd

tak potom ked na chudnutie je cvičenie.. atd..tak na čistu pleť je čo? lebo odborníci tvrdia že zo stravy to nie je /akné/ a vela ludom nič nepomáha až táto posledná "šanca" ktora zvyšuje určite aj sebavedomie človeka....hm?

RNG

mas pravdu este som sa poriadne neprebudil a uz kvakam. Rano mi mozog este velmi nefunguje(a niekto by mohol povedat, ze mozno aj potom nie, hahaha)

RNG

to vobec nie je diskutabilne, staci si precitat prilohovy letak.
A to je od vyrobcu, ktory ma zaujem svoj vyrobok popisat co najpriaznivejsie.
Ja som vseobecne proti braniu chemikalii a zamorovaniu si tela.
Na chudnutie je cvicenie, zmena diety(obmedzenie kalorii) pripadne branie potravinovych doplnkov na pomoc spalovania tukov alebo na potlacenie chuti a pocitu hladu.