tabletky Jeanine???

emmilly

ja som brala Jeanine 3 mesiace, a sama som ich vysadila..zacali mi trpnut svaly na nohach, lytka a ked som dlho sedela tak aj zadok...a to nehovorim ake som mala sebalutostive nalady a divny cyklus menstruacie...

jeanine

ahoj damy! prestala som brat antikoncepciu a zostali mi 3 blistre jeanine. keby ste mali zaujem ba alebo tt, napiste mi na mail expiracia je do maja...

bunny99

Ahoj.Viete mi poradit kolko dní mám na vybratie receptu?Mám recept na jeanine ale este som ju nevybrala.Dokedy mám čas?

leerka

a ich mam teraz a tiez sa mi nezdaju, uz ich uzivam stvrty mesiac, a medzi menstruaciami mam tyzden az dva krvacaie....takze otras

6irim

JA som ich mala, ale po vybratí jedného balenia som s tým sama od seba prestala, nakoľko môj cyklus bol divoký, mesiac som krvácala, dve mesiace nie....Je to asi indi-vindi..

renaam

ahoj, ja beriem jeanine uz 8 rokov v kuse. som s nou velmi spokojna. predtym som brala logest no moja nalada bola strasna, bola som zla a mrzutá. jeanine mozem len odporucit.

RNG

jeanine obsahuje dienogest a ethynil estradiol, latky ktore napodobnuju hormony, ale zle, lebo maju plno bocnych skodlivych ucinkov.
www.drugs-pro.com
Yam, damiana, pupalka, black cohosh, Dong quai(cinska angelika) a ine su potravinove doplnky, takze nesmu mat ziadne skodlive postranne ucinky.

RNG

Pouzivat synteticke neprirodzene hormonalne nahrazky na upravu normalnych hormonalnych hladin je divny navod.
Predsa ked mas prebytok estrogenu a potrebujes progesteron predsa nebudes brat nejaku skodlivu nahrazku(progestin , gestagen) ale zoberies si pravy progesteron, napr vo forme kremu na kozu stehien, alebo zoberies yam, z ktoreho si telo vie vyrobit, co mu chyba, samo a v spravnych pomeroch.