starsia, mladsi

foxya

mne by to dost vadilo by som nikdy nebola z chalanom rovnako starym alebo z mladsim zasadne si vyberam chalanov starsich,ti uz maju aspon nejaky rozum a skusenosti...

chlapcek

bubacik, si mimo, nejde o to o kolko ani kedy, ale s AKYM..
Lebo vacsina chalanov v tvojom veku je nizsie ako ty.
A vacsina chalanov o cca 3 roky starsia sa s tebou vyspia a nechaju tak, takze tak asi..

misko

ja mam 19 a moja holka 22..cize taky vek rozdile na aky sa pytas...

to zalezi od holky podla mna ci jej to vadi...ak sa citi mlada a nece starych chujov a dobre si rozuime s mladsimi je to OK
este len ked sme sa zoznamili sa ma spytala ci to nevedi mne ze je starsia...NIE! co mi ma na tom vadit...vela sa od nej mozem akurat thak naucit a o sexe zbytocne hovorit-setko klape pekne :)

bubacik

tak mne by to vadilo,PRETOZE mam 16,a neviem si predtsavit ze by som mala nieco uz len s tak starym chalanom ako som ja,ved to vidim v skole,proste male deti ktore ked chytia babu za zadok tak si myslia ze zu bohovia,..ale keby ze mam 20,25 tak by som brala aj od 18sky takze asi tak,nejde o to o kolko,ale KEDY..

chlapcek

neda mi nenapisat..
uz to tu zaznelo, ze to je individualne. Je to pravda! Vychova a proste vyspelost cloveka (zasady, zmyslanie, trochu vedomosti) niektora zena nedosiahne za cely zivot uritu uroven, ktoru ma mozno napr. stanley teraz.. A ci uz chces teraz starsiu zalezi ci si vyspely aj fyzicky a ono to pride.. Percentualne je to tak baba je o par rockov vyssie ako chalan, ale nie vzdy.. Mam 19 ale tiez malo ktora mozno uvazuje ako ja..

#mato

na veku absolutne nezalezi...ja mam 24, za mesiac 25 a partnerka 42 a absolutne v nicom neni problemos :) Milujeme sa jak blazni, vo vsetkom si rozumieme a sex je uplne bozsky...

drakenko

Ja mám menej než stanley, pozerám po tých čo majú rovnaký vek ako ja a vidím veľmi veľké rozdiely. Veľa záleží od individuality a aj od rodičov. Keď má niekto otca, ktorý mu/jej kúpi každú blbosť čo chce, tak je v rozmýšľaní dosť pozadu, ako ten, kto musí od 13 rokov rozmýšľať, ako si zarobiť na MP3 prehrávač (len príklad).

Tak isto je rozdiel, keď 16 ročný človek študuje na škole, má dobré známky, dobré vyhliadky na budúcnosť a má kde bývať a keď sa má 14 ročný človek rozhodnúť s kým bude bývať, lebo rodičia sa rozviedli.