Clean&clear

leila

o nicom... mala som aj cistiacu emulziu, ale nebola som velmi spokojna...mala som po nej podrazdenu plet. nie je nad garnier.

raqua

som mala takú fialovú pleťovú codu... a veľmi to vysušovalo,a potom sa mi robilo ešte viac vyrážok... shitina!!

tesinka

ahojte ja som kozmeticka poradkyna a pracujem iba s kozmetikou Mary Kay, mam vela zakazniciek ktore pouzivali tuto kozmetiku a mali s nou iba veelmi male ucinky a po case pouzivania ziadne.

sasa:)

ja som myslela ze to bude nejaka jemna pletova voda, mam ten modry c&c a hrozne je tam vela alkoholu a dost smrdi uz len preto to nepouzivam, navyse uz aj ked pouzivam pletovu vodu bez alkoholu mam suchu plet tak si myslim, ze je to nanic, ak sa niekto stara o plet nepravidelne asi je to dobre aby sa rychlo odmastila ale smrdi taze neradim

monka

ja pouzivam c&c taky zeleny na citlivu pokozku uz asi dva roky a som s nim spokojna.a uz nevymenim.skusala som aj modry, ale ten vysusoval pokozku.asi to zavisi od typu pokozky.vyskusaj a uvidis, co to spravi.

alic3

hej. podla mna strasne moc alkoholu. mozno to pomoze, ale fakt iba na kratko. potom to je este horsie. lebo nemas len vyrazky, ale este sa aj zacnes supat..