Lupiny

mimmka

no.. asi vas sklamem.. ale videla som jeden dokument a tam skusali aj olej aj ocot... a ani jedno ani druhe nemalo na lupiny vplyv. Aj mne na chvilku zabral nizoral.. ale po dlhsom pouzivani uz nie tak ako prvy krat. Ak s nimi mas velky problem, asi by bolo dobre behnut ku koznej... moze to byt aj nejaka choroba... mne nezistili nic.. a tak skusam sampony jeden po druhom... asi vyskusam aj tu sodu bikarbonu:)))

aduliena

Aj mne pomáhal šampón Nizoral. Ale už nepomáha. Všetky tieto šampóny z lekárne sú také, že pokožka hlavy si na ne zvykne a prestanú účinkovať....No ale samozrejme, každý je iný.

aduliena

Anjelik9,
Umy si vlasy normálne šampónom. Sódu bikarbónu zmiešaj s vodou na takú hustejšiu pastu a votri si to do pokožky hlavy. Nechaj pôsobiť 5 minút a opláchni vodou.
Ja mám za sebou už 4 kúry a fakt mi to pomohlo, hlava ma nesvrbí a lupiny nemám už takmer žiadne. Budem si to dávať, pokým mi lupiny nezmiznú úplne.

anjelik9

a ten jablčný ocot ti nepomohol?
a tú sódu bikarbónu mam koľko nechať na vlasoch? a ešte jedna otázočka: to si mám dať až keď si umyjem vlasy šampónom to bikarbónu? Diky :)

aduliena

Do litra vody asi deci octu. S tým si opláchneš vlasy po umytí šampónom. Túto octovú vodu si už neoplachuj vodou.
Ja som skúsila tú sódu bikarbónu, dala som si to asi trikrát /raz za týždeň/ a fakt mi to zaberá, nesvrbí ma hlava a lupín je čoraz menej. Tak skús.

aduliena

Ja som bola teraz u kaderníčky a tá mi poradila, aby som si vlasy, aj hlavu oplachovala jablčným octom rozriedeným s vodou.
A v časopise som čítala, že sódu bikarbónu treba zmiešať s vodou na pastu a to si votrieť do pokožky, vraj to pomôže.