tehotenske testy

Príspevok v téme: tehotenske testy
zufala ...

chcela som sa opytat..mozem verit tehotenskym testom??kupila som si take ktore su na 99% spolahlive v akukolvek hodinu cez den a su vysoko citlive..robila som si ich asi tak tyzden po vymeskani menstruacie...ked mi uz tyzden meskala...a oba vysli negativne...(robila som si ich s 1.ranneho mocu) a vysli negativne..tak mozem im verit>???

agina

Mne ked meskal menzes tyzden, tak som si kupila v lekarni test RapiClear, stoji asi 120,- a je ucinny na 99%. Kupila som si ho na doporucenie inych dievcat a vysiel mi pozitivny.Teraz sa tesime na babatko. Tento test dokaze odhalit tehotnost uz na 5. den od oplodnenia a netreba k nemu ani ranny moc.

angeles

mne meskali tyzden a urobila som si test a vysiel mi pravdivo nebola som v tom...ved predsa nemozu to vyrabat len tak, neaka garancia tam musi predsa byt...je dolezite po akej dobe sa pouziva ten test v akom stadiu tehotenstva ak tak sme.

zufala...

jeej..dakujem vam :) tak som trosku kludnejsia :) ale tak ked vysli dva ze negativne a to by som v tom cace bola uz v druhom mesiaci :) v nejakom 8 tyzdni tehotenstva ked som si ich robila..a boli oba negativne prvy 8 tyzdnov od pohl.styku a druhy o 5 dni neskor od prveho..a oba negativne :) tak snad nebudem :)

baška :)

no ja som si tiež robila, ked mi týžden meškali a vyšiel negatívny a tak aj je - babo nemám !:) Tak sa neboj- a pre uistenie navštív gynekológa, ak môžeš, alebo si kup ešte zo dva a v priebehu bud. týždna skús zas - držím palce

monitaa

ja by som radila neverit ked som bola tehotna robila som si 4 prvy pozitivny druhy treti negativny stvrty pozitivny