som hlúpa?

Príspevok v téme: som hlúpa?
mili111

ahojte..moj problem spociva v tom ze pred istym casom som mala priatela o ktorom som si myslela ze ma lubi ale povedal mi ze mu ide iba o sex..rozisli sme sa a potom mi vypisoval ze lutuje co mi povedal ze ma ma rad...ale nevratila som sa k nemu..no zalubila som sa..a teraz sa mi znova ozval..ideme na jednu spolocnu akciu kde sa urcite stretneme...ja ho lubim a on mna?neviem..mala som pocit ze mu na mne zalezi ale potom co mi povedal neviem..on mal uz odvtedy dievca..a dokonca predtym ako sme boli spolu bol dost velky suknickar...myslite ze mu ide iba o sex?a ak hej co ak sa s nim vyspim...

eufrozína

nedaj mu sex, nech sa snaží a uvidíš, ako sa bude správať, či bude mať záujem aj bez sexu, proste nech ti dokáže že mu nejde len o to, ak nie, tak ho pošli... moj terajší priateľ chcel odomna najskôr tiež len sex, ale kým sme spolu nezačali chodiť, tak ho nedostal, a časom sa zaľúbil (a ja tiež)

danieli

Ide mu o sex a vramci toho ti naslubuje hory doly a ozyva sa vtedy ked mu to chyba a si prave poruke...daj si na neho pozor inak ta bude boliet srdiecko...

zuzka_m

lebo si jednoducho povedal ze ta chce, ale jasne ze iba pre sex a na 100% tam niesu city to mi ver... proste si chce dokazat ze on moze mat kazdu ktoru chce a tak sa bude stale snazit, kasli na neho takych je vela, najdi si lepsieho a na hentakeho sa uplne vykasli!

mimi111

no ved toho sa bojím Ucitel.........ze ma iba oklame a ked dosiahne čo chce už nebudem v jeho živote mať žiadnu rolu......len vieš je mi divné že po tolkých mesicoch mi vypisuje že mu na mne záleží a že všetko lutuje.......ved keby chce iba sex má ktorúkolvek babu na svete...je dosť velký fešák a ide po nom vela dievčat....tak prečo zasa ja??

Ucitel

mili111 daj si na neho veľký pozor prosím......Môžeš čakať len sklamanie a bolesť lebo on chce aby si sa sním ,LEN ZASA VYSPALA" A KEĎ dosiahne to čo chcel zabudne na Teba.Ver mi.
Bude klamať mysli na Mňa a moje slová... a daj si na neho Pozor....
Pa pa a veľa šťastia....:-)

drakenko

Súhlasím s elwin, ak mu ide o sex, môže mať preda plno iných žien. Ale ak mu na tebe záleží, tak by sa za teba aj pobil :) (Viem z vlastnej skúsenosti)

elwin

nevyspi sa s nim prosim ta... jednoducho to neries a neanalyzuj, zaujmi flegmaticke stanovisko, nech sa trosku posnazi on ak ma zaujem.... zasluzis si aby o teba bojoval....