ako ho zbalit?

whee_ee

ako ho zbalit??? nijak!!!!!!... a keby sa aj nechal, tak co?..mozno by ti ho ina prebrala.. preboha..ma vztah, neries ho, najdi si iny objekt.

schelby

ved to niektore si myslia ze pokial clovek nie je zenaty/vydata, tak je to ok,nie nie je,lebo vztah je tiez urcity druh zaväzku a keby vsetci takto uvazovali, tak by manzelstvo ani neexistovalo. JA to nepochopim, radsej by som sa trapila ako s asnazila balit zadaneho,alebo zenateho, je to pod moju uroven a je to smutne.

simaka

A co ak nie je zenaty? To si budeme preberat chlapov? Ako by si sa ty citila, keby ti nejaka chcela prebrat frajera? Skus na toto odpovedat, povedala by si jej, ved kludne si ho zober, mne to vadit nebude, vobec.

schelby

karkulka stavat si svoje stastie na cudzom nestasti nie je spravne Vies keby ju aj koli tebe opustil, ak su spolu dlho mozno tak vies niektori chlapi su taki, ze ich poblazni nieco nove ale rychlo vystriezveju. Ale nezda s ami to fer. Predstav si, ze mas chlapcaa niejaka ti po nom vystartuje. Asi by sa ti to neoacilo. Asi takto vzniklo heslo, nerob inym to, co nechces aby robili tebe. Zadani chlapi su tabu, je jedno ci je to frajerka,alebo manzelka. A pamataj bozie mlyny melu pomaly ale isto, v prekladem vsetko co v zivote urobis sa ti vrati, snaz sa svoj zivot zit preto co najlepsie. A dalsia vec, kedze ste sa ani nerozpravali, je to len platonicka laska, nevies aky je, mozno v skutocnosti je uplne iny ako si myslis. JA len tolko Pozormyslaj nad tym. A dśnaz sa nedupat si stastie a to co chces za cenu ze niekomu ublizis.

puuushinqa

...mnoo...thak ja som sa zalubila do takeho 30-ročneho..strasne krasneho chalana :(....ma jedno dieta...ale ja mam len 15....skusim ho zbalit..a jee mi jedno ci ma babu alebo nie!!..dostanem ho !!! :D

amen

Boze moj! Co ju napadate??? Ved ten chalan nie je zenaty! Mat babu je jedna vec, ale zakazanym ovocim je zvacsa az zenac! A ani neviete ako dlho su spolu! Zato az tak sa nemusite zastavat kazdeho vztahu. Mozno su si sudeny prave tito dvaja :D.
Okrem toho, ak ten chalan miluje svoju terajsiu, tak si bude karkulku drzat od tela, a nejako jej to naznaci (v tom pripade by si karkulka mala dat na cas odchod) ale nevidim na tom nic zle, pokial sa chalanovi zapaci! Uz nebudte blbi ani vy!

rockerka

no vzťah sa nemá rozbíjať......vieš po prvé je to slušnosť a po druhé čo by si ty robila na mieste tej druhej????? ved určite nebudú spolu večne

lucinecka

ja si myslim ze to je normalne daj sa s nim do reci..normalne...mozes jej ho prebrat sak on neni jej majetok a ak ju ma naozaj rad tak ju neopusti ak sa mu viac budes pacit ty..tak je to vyriesene...len sa s nim daj do reci pozdrav ho ....a potom to uz pojde hadam samo..