Zaludocne stavy

RNG

stiav obsahuje kyselinu stavelovu, ktora vytvara nerozpustny stavelan vapenaty v ladvinach(kamene).
Citron zase napada sklovinu zubov, ked ho nepijes cez slamku.
Ale obe su slabe kyseliny a dost malo pomozu nahradit nedostatok zaludocnej kyseliny(HCl)

Lulinkaa

dobry den,
mam 66 rokov a chcem vas touto cestou poprosit o radu alebo pomoc na moje uz skoro 6-rocne zdravotne problemy. V ustnej dutine sa mi vytvara väcsie mnozsto neprijemnych chuti. Rano, ked vstanem, mam plne usta nahrmoazdenych hlienov, kt. mozem vypluvat (nie vykasliavat) do nekonecna. Jazyk a vrchne dasna mi opuchaju, mam ho olepeny hlienmi, jedlo sa mi prilepuje na zubi, niekedy mam pocit ako keby som mala na nom kypriaci prasok do pecina. Jazyk ma bolieva. V poobednych hodinach sa mi na jazyku robia biele peny, okolo 16:00 h je to najhorise, z jazyka mi vyteka tekutina. Toto vsetko je velmi neprijemne pretoze raz mam chut slanu, potom priserne sladku. Bola som uz na viacerych vysetreniach, ba dokonca mam vsetky blomby tmave preblombovane na biele. Bola som na vysetreni zaludka 5-krat. Vsetko mam podla vysledkov v poriadku. Lekari mi nevedia povedat co mi je.Jedina pomoc na kt. som postupne prisla - nehovorit a nehybat jazykom, a to nejde! toto vsetko vypluvam alebo prehltam cely den.
Prreto Vas prosim, poradte, pomozte

stava

dakujem za odpovede aj rng aj polievcke, o akupunkruru nemam zaujem:)
A polievocka ta soska to sa da aj kupit ci to len tak volne rastie?:)

mjanik

tvoj problém je dobre liečiteľný akupunktúrou,s tým by si mal poradiť aj začínajúci akupunkturista,u skúseného by tvoj stav sa mal upraviť na 2-3 sedenia

poliewoocka

Mne vzdy zaludok dobre napravi štiav,myslim tu rastlinu,co rastie teraz.Niekto ju vola šóška..samozrejme,cerstvu chrumkat:)Na zaludok vyborne pomaha aj,ak sa kazde rano nalacno vypije odstata voda,asi 0,5 l so stavou z 1 citrona.A kedze to pomaha zaludku,zaroven to riesi aj plet.Tolko osobne skusenosti:)