Opuchnutý zub

Príspevok v téme: Opuchnutý zub
tita

Už asi tri mesiace minimálne chodím s jedným zubom k zubárovi... povedal, že gangréna, že mi odumrel, dvakrát mi tam dal vložku, celý ten čas ma to bolelo, opúchalo mi ďasno nad ním. Povedal, že to mi vložka tlačila na ďasno a vyvolala zápal, ale že mi tam dá už plombu a že už to bude dobré. Vybral mi nerv, dal tú plombu, zub ma nebolí, ale viac či menej mi opúcha stále. Dnes mám opuch väčší, nie viditeľný, ale citeľný a na dotyk ma to bolí. Myslíte si, že ten zubár niečo pokazil alebo v čom je stále problém? už ma strašia doma, že dostanem zápal okostnice...

mate59

to, že je opuch značí, že je pod zubom vačok,kde sa tvorí hnis,pomôže ti jedine zubár.Mal si ísť hneď ako ťa to bolelo,to bol prvý signál.Lebo kaz si doma nevyliečiš.

furtad

Ahoj.Rozbolel ma zub.Nar.nazyvany zub mudrosti.Pokazil sa mi a to viedlo aj k prvym bolestiam.No po domacej vlastnej liecbe ma prestal boliet,ale napuchlo mi to okolo zuba a nemozem otvorit usta.Opuchlo mi to v blizkosti mandli kde mam taku tvrdu kulku.Neviem co to je.Je to zapal alebo hnis?