neviem ci to moze byt :(((

Príspevok v téme: neviem ci to moze byt :(((
lenuska1212

ahojte potrebujem jednu radu...bola som so svojim ex a skoncilo to tak ze sme boli spolu...maznali sme sa ....prstoval ma....no a ja som ho robila rukou počas toho už z neho niečo šlo...no a potom do mna vnikol nemali sme žiadnu ochranu ale neurobil sa do mna....myslíte že možembyť aj tak tehotná?

armi

No to ze sa spravil von,neni 100%ze doteba sa nedostali spermie ktore ostavaju ece v penise.Ale to,ze sa dostali tiez nemusi byt automaticke,nemusis hned otehotniet ja som taky sex uz mala o akom hvooris a viem aky stres prezivas.Uz nikdy viac by som take nic nespravila.
Skus si vypocitat,ci si mala plodne alebo neplodne dni.A potom uz ti ostava len ten test

mr. p

Ludia kolko mate rokov to su tu fakt len same 15 rocne nadrzane deti? Tomu hovoris chvilkova slabost no ak budes mat decko tak to az take chvilkove nebude... Je tam sanca ze otehotnies kedze ak bol vzruseny mal spermie aj na povrchu penisu nemusel sa do teba spravit...

zuzuli

no neviem moja, nechcem ta strasit, ale podla mna tu ista sanca je. Hlavne hned nepanikar, pockaj a sama uvidis. Mozno o nic nejde, ale nabuduce dajte radsej bacha.