ako zregenerovať cely organizmus?

pekloQ

pišta00 len pre zaujímavosť myslíš si že pôst je neprirodzeny??? tak to si evidentne poriadne mimo post je najstarší recept na choroby a obnovu organizmu skús si niečo o tom prečítať ty odborník :D

Veronidlo

ľahký recept - zmeniť životný štýl :)
1) stravu od základov
2) návyky
3) začať cvičiť
4) vyberať si len zdravé a kvalitné potraviny
5) dopriať si relax
6) dať do svojho života systém

Bez zmeny stravovacích a životných návykov sa nič robiť nedá. Každý vie, že síce primárne je imunita a zdravie zakotvené napríklad v kostnej dreni, sekundárne práve v črevách!
Ak má človek zlé stravovacie návyky a problémy, môže mu to zobrať všetko. Starať sa zodpovedne o svoje telo zvonku a aj hlavne zvnútra je základ.

pišta00

Hladovanie je pre telo maximálne neprirodzené a hladovaním vystavujete svoje telo zbytočnému stresu a ničíte ho ešte viac tým že trpí nedostatkom mikro a makro živín je v deficite, bez príjmu bielkovín dôjde k postupnému rozkladu svalov, z ktorých začne telo čerpať chýbajúce živiny, metabolizmus nepracuje tak ako má a môže kľudne dôjsť k hypoglykemickému šoku z nedostatku cukru, sám som to zažil a nie je to nič príjemné... Navyše ak sa po takejto hladovke najete tak po najedení prespíte celý deň otupí vás to a nebudete schopní nič robiť. Ak hladovka tak max 1 deň určite nie viac, je to hlúposť. Takáto hladovka ako píše pekloQ má od zdravého životného štýlu na kilometre ďaleko...

Najlepšia regenerácia pre telo všeobecne je spánok, posledné jedlo dňa má byť rýchlo a ľahko stráviteľné max do 2 hodín pred spánkom aby mal tráviaci trakt cez noc čo najmenej roboty a mohol si v noci odpočinúť. Stačí nabehnúť na kvalitnú pestrú stravu aj bez detoxu a telo sa s odpadovými látkami, ktoré v sebe má vysporiada aj bez detoxu. Mimochodom na pečeň sa mne osvedčil pestrec mariánsky, na žalúdok je dobrá mäta a harmanček a na črevá mať dostatočný príjem vlákniny a hlavne sa nespoliehať na rady kadejakých internetových pseudo-odborníkov, ktoré môžu v konečnom dôsledku skôr uškodiť než pomôcť...

pekloQ

vykašli sa na doplnky najlepšie je dat detox vo forme hladovania 24h nič nejesť potom jablká struhane s mrkvou ďalších 24h nič a potom zas 24h jablká, mrkva čaj zeleninové šťavy, vívary veľa cistej vody piť vydržať aspoň 14 dní telo sa krásne prečistí zregeneruje a zmeň jedálniček skus si pozrieť zdravý životný štýl strava je základ :)

sesil

Ludia a skusali ste kombuchu ? Ja som to odskusala a mozem povedat ,ze to fakt funguje a regeneruje cele telo. Ak ma niekto otazky , tak napite na email rada pomozem. Tu je aj kontakt na distributora kombuchy. distribucia.kombucha@centrum.sk

mira

Pred zregenerovaním sa treba najprv prečistiť , hlavne od nánosov tukov. Najlepšie čistiacou stravou zo zeleniny a obilných zrn - veľa druhov. Bielkoviny v malom množstve. Pri problemoch s pečeňou všeobecne znižiť množstva jedla, pôsty ale bývajú problematické, málokto ich vie a znáša dobre. Pri pečeni nie je dobré jedlo pripravovať smažením, pečením /chlieb !!!!/ grilovaním a pod. Pečeň dobre reaguje na vňaťky a zelené zeleniny, kvasené zeleniny.

jaja-jaja

dfsa..... zajtra t.j. 24.05.2008 idem na lekársku prednášku, kde sa poradím čo by bolo vhodné na zlepšenie Vášho problému. Potom by som dala vedieť, ale potrebujem na Vás kontakt.

jaja-jaja

dfasdsfdsafsda - keby som vedela Váš e-mail mohla by som napísať. Ak kliknete na moje meno jaja-jaja zobrazí sa Vám môj e-mail a ak máte záujem o informácie napíšte.