Darovanie plazmy

lubooo

Co to tu pisete za hluposti podaktorí. Rakusak predsa nepojde na plazmu za 20 evri.Pre neho 20 evro nie je peniaz.pre slovaka je to vela.slovak z toho vyzije aj tri dni.nebavme sa o 20 evrach ale o tom ze plazmu mozem dat 6 krat v mesiaci a to robi 120 evro a to uz je dost pre slovaka.spolocnost ktora vam odoberie plazmu ju predava za 160 evro, barani.oni sa mozu hanbit a nie slovaci.a ze ludia odpadavaju.zeru klobasky,fajcia a slopu.pred a aj po odbere.preto odpadavaju.dostanu nadchu pretoze v zime behaju v trickach a potom pisu ze maju sopel z plazmy.

Agnes998

snilka na slovensku sa krvna plazma neda darovat, u nas sa plazma ziskava z darovanej krvi. mozes darovat krv alebo krne dosticky na najblizsej transfuznej stanici

Kate95

IfankaB, darovať krv ísť nemožeš. Od operácie musí byť pol roka odstup (aj pri lokálnej anestézii- mne vyberali osmičku a musím čakať)

snilka

neviete mi prosim poradit kde sa da na slovensku darovat krvna plazma? neviem to na internete nikde najst, jedine co som zistila je, ze sa da v Rakusku ale tam urcite nepojdem.. skor okolie KE alebo PP

Philadelphia

Chcela by som sa spytat na temu testovanie liekov. Nepozna nahodou niekto na Slovensku instituciu, ci ustav, ktory sa tomu venuje? Dakujem

stevo.468

ahojte!
neviem ake mate zle skusenosti na slovensku s darovanim, ale ja som bol na par odberoch a personal bol mily a starostlivy. nevravym ze nas tam nosili na rukach, ale bolo to uplne v pohode.
mozno je to len o tom ze ste v zahranici a ide iba o pocit, ale to uz musite vediet vy.

Carie

Andreh: budes sa divit, ale ja takeho Rakusaka co chodi uz par rokov darovat plazmu poznam. Hoci je pravda, ze Slovaci chodia darovat vo vacsej miere ako Rakusania, ale to nie preto, ze sme hlupi, ale preto, ze sme ovela chudobnejsi.

andreh

ludia,
videli by ste rakusaka co by predal svoju plazmu za par korun? ja teda nie. to len hlupi Slovaci ako stado chodia do zahranicia predat svoju plazmu za 20e.