vysoký pulz

slatinská anna

Ja mám podobný problém týkajúci sa arytmie a tachykardie.Občas sa mi stáva,že akoby srdiečko vynechalo,to ma núti kašlať a potom sa to upraví,alebo som mala také stavy,prišlo mi špatne,na odpadnutie aj na zvracanie a pulz na tlakomeri ukazoval 140....Liečim sa na fobiu a depresie.Lekári mi hovoria že je to následkom tých psych.záležitostí ale predsa len mám strach,čo ak znovu....Prosím poraďte,mám obavy...Ďakujem...

dianka1

no, v zdravotnickej literature sa uvadza, ze za normu sa berie od 60 - 80, ale super je priemer, tych 70 - 72. tak som to vzdy citala, ale nedavno som sa stretla aj s nazorom (tiez v lieterature), ze az do 100 sa poklada este za hornu hranicu normy. dolezite je skor to, aby bol pulz pravidelny, cize aby neboli arytmie atd.

147

ja mam tiez vysoky pulz pochodila som vsetky mozne vysetrenia a vsetko je v poriadku ale ja mam aj neprijemny pocit okolo srdca problamy s chrbticou mam 25 a tie problemy asi tak 3 roky ide o takzvane palpilacie busenie srdca teda aspon u mna najlepsie je ist za kardiologom budes mat istotu moze ist aj o tachykardiu ja to mam zo stresu z chrbtice psychika tiez svoje robi treba len chodit a zistovat co je pricinou ja som mala vysetrenia stitnej zlazy 3 krat robene a vsetko o.k.ale u kazdeho to tak byt nemusi zvyseny tep je aj pri namahe ja mam o nicom kondicku takze sa mi to stava furt a teraz jak je horuco ani nevravim

agina

Aj moj manzel ma vysoky pulz, okolo 100 a nema problem so stitnou zlazou, ani nema nejake ine zdravotne problemy.Z coho je to potom????

anjika

Ja viem, že činnosť štítnej žľazy mám dosť zvýšenú, lebo sa potím, môžem veľa jesť a nepriberiem a okrem toho mama má tiež vysoký pulz.