Partner si to robí sám

Príspevok v téme: Partner si to robí sám
michala1111

ahojte všetci prosím Vás pomôžte mi objasniť si nejaké záležitosti.A to mám priateľa sme spolu už vyše 2 rokov a už pol roka spolu bývame. Sex je dobrý len pre priateľa nie tak často ako by chcel.Inak ja mám 21 a on 27.Milujeme sa asi 3x do týždna. A včera mi oznámil že on si to robí aj sám. Co ma velmi naštvala začala som na neho kričať, ale on to považuje za normálne. Vy čo si myslíte je to normálne máte aj vy také skúsenosti???? prosím napíšte

hlas

Michala, nebuď frigidná, kde to žiješ? Nepoviem, ak by ťa podvádzal, ale že si to robí sám, tak má asi väčší sexuálny apetít ako ty.

sweater*

to je co za hovadinu? keby si to moja priatelka sama robila, prislo by mi to skor sexi a vzrusujuce a vy sa s tymi chlapmi chcete zato rozchadzat :D, co blaznite je to uplne normalne... take zvlastne puritanske nazory su to pre mna

leila

podla mna to nieje normálne a navyše ma to ešte aj vytáča.mne to síce neoznámil,ale som ho počula a odyšla som domov.tak ja ležím vedla v izbe a on v druhej izbe si to robí sám.v čom to je?ani ja neviem.chcela som sa s ním za to rozíst a dodnes mu to vyčítam,už radšej ani u nho nespávam,radšej nechc to nevidím,ani nepočujem.

del12

Michala 1111, robí mi to aj ona, je to tak na striedačku, raz ja raz ona...
A prečo si to robím sám?Je to taká vec, že ťažko povedať. Na jednej strane je to tým, že mne sa žiada častejšie, ale je to aj taká akási potreba sa s ním hrať.
Vela mužov masturbuje aj ked su vo vzťahu spokojní, aj moji známi mi to povedali.Nemusíš sa vobec znepokojovať.

michala1111

del12, ooooo chalan tak teba by som sa ťa chcela spýtať že prečo sám? ked je partnerka doma? nebolo by lepšie keby ti to ona urobí s rukou či vy chalani už máte nejakú dobrú techniku?

počasie

je to uplne normalne aj môj piateľ si to robi sam dokonca niekedy aj predomnou a nepride mi to divne.beriem to skôr niekedy ako vyhodu ked nemam chut na sex tak si pomôže a je spokojny.