AKO TO MáM PREžIť?

Príspevok v téme: AKO TO MáM PREžIť?
luuli

Ahojte ľudkovia, viem, že veľa ľudí na svete má horšie problémy ako ja..ale naozaj neviem, ako mám žiť ďalej. Pretože ma opustil človek, o ktorom som si myslela, že je ten pravý a že je to potenciálny otec mojich detí! snažím sa tváriť, že je to ok, ale keď som sama, je mi hrozne a plačem. Ani jesť mi nechutí, za mesiac som schudla 6kíl!!! a najviac ma bolí, že on chce byť so mnou len kamarát, nič viac:(

adriana777

Ahojky luuli,tak to mi je ľúto, že v tm zasa lietaš...ale my ženy sme už raz také..a hlavne,ak nám na tom druhom záleží..verím, že sa z toho úspešne dostaneš..
Schia,blahoželám, tak to budeme dve vydaté .-)) AJ ked ja som sa do tejto témy dostala viac-menej náhodou :-)
A čo ostatné,hm? ako sa máte,holky?

jasmika

Ahojte dievčence, to sme už my baby, že sa musíme tak trápiť pre tých chlapov. Ale chcem Vám povedať len jedno...Pokiaľ ste slobodné, ste samostatné a aj keď máte priateľa nedovoľte aby si z vás vymodeloval človeka ktorého chce on. Ak vás má rád, tak by sa mal o vás zaujímať, a vážiť si vás. A keď to tak nieje, nenechajte sa zneužívať. Ja som už vydatá, a keby to bolo možné, tak dnes by som si dva krát premyslela, či sa chcem vydať...Ale vy máte na výber a preto sa nenechajte škatuľkovať...Prajem Vám aby ste našli toho pravého a aby ste mali dobrý vzťah založený na úcte toho druhého a láske...

jedna

v pripade, ak ma dotycny necha, tak sa ani nahodou najblizsie nezacnem s nim bozkavat. mam svoju hrdost a ked ma uz raz nechcel, tak zahravat so sebou si nedam ani nahodou. takze jednoznacne si ti vysi si s vami robia to co chcu a vy im to v pohode dovolite...ste lahkou koristou a preto necakajte, ze vas muzske pokolenie bude brat vazne a vazit si vas

luuli

ahojte babulky :)
tak schia, to som naozaj rada, že si taká šťastná! si naša "hrdinka".. :):)
lebo ja to o sebe povedať nemôžem.. bývalý sa mi začal ozývať..volať raz za týždeň..a písať.. ked sme sa náhodou stretli, tak sme sa bozkávali, bolo to úžasné ako som si pamätala ešte z dáávnej doby.. ale on povedal, že nevie, čo chce, že je hrozná povaha do vzťahu.. opat ma namotal..ako som úspešne na neho zabúdala..tak teraz toto.. ale zase sa dlhšie neozval..tak už dúfam, že sa ani neozve,aby som začala byť zase ok..

zuuzu

Ahoj schia:)jejo tak som rada, že si konečne stastná a usmiata...ako si namysal..po slzách usmev:)tak si to aj dokázala..a teraz máš, velmi krásne obdobie pred sebou:)tak ti držím palčeky, nech Vám všetko víde a nech vzdolávate každej prekážke...s usmevom na tvári:))

schia

Ahoj žienky :)
ani netuším,že či sem ešte niekto chodí,ozaj to tu nejak stagnuje,ale na druhej strane som aj rada.To by sa mala založiť nejaká lepšie veselšia téma napr.SOM SINGLE A UŽÍVAM SI TO :)abo PO SLZÁCH ÚSMEV :)
Tak ja len v skratke:
pán W je stále SUPER!!!
Práve dnes stojí rytier môj od 04.00h.na šrotovnom,budeme mať nové autíčko :)
Od toho októbra sme nonstop spolu ani jeden deň bez seba.
Mno aj ja pomaly vyberám svadobné šaty :)))))))))))))))
Bo pred sviatkami ma požiadal o ruku a ja som súhlasila :)))))))))))))))))
Len nás brzdia moje zdravotné problémy :(,ktoré sa dúfam už konečne vyriešia a my stanovíme presný termín,chceli by sme to stihnúť do konca jesene :) Maličká prostá svadba rodičia,súrodenci a svedkovia eto vsjo!
Tak teda ide jar bude viac slniečka a viac radosti,už len z prebúdzajúcej sa prírody,nových možností,jar je vždy zasľúbením niečoho nového a lepšieho!!!
Držkajte sa a treba novú tému!!!
Už stačilo trápenie spolu s čižmami odložiť!!! Šup balerínky,lodičky ľahučké svieže nech sú Vaše tváričky!!!
páááápaááá :)))

zuuzu

No ved ale sice teraz ten moj ma vela prace..tak sme ani casto neni spolu:(ale ide leto a este horsie to bude...bo v lete zacina...este viac roboty..ale pracovat sa musi:)

ema20

ahoj zuuzu som rada že aspon niekto mi odpísal :) tak budem držať palce aby ti to tak išlo dalej a bola si šťastná :)

zuuzu

Ahoj Ema20:)síce ja som tu neni moc dlh o..ale tak tiez sem obcas pozriem čo nove..ale nikto nic veru...no ja o v vztahu veru nic..nove vsetko po starom..ale musim povedať, že teraz máme také kludné obdobie bez hadok čo som velmi rada:)pretoze slzy a smutok...ma vobec netrapia:)ale viem, že nemozem mať oči len a len pre neho tak sa snazim aj s kamaratkami cez vikend sretnut..lebo viem, že tie budu so mnou vzdy aj ked ma moj opusti...a ema to mas pravdu..čaas vsetky vylieči...ale ale nechcem si to aní predstaviť, že ma niečo také zasti hne..lebo viem, že vtedy mi ten čaas pojde velmi velmi pomaly:(

ema20

Ahojte noo baby vidím že naša téma opäť zapadla prachom :o))no ale ja by som rada vedela ako sa všetky máte normálne mi chýbate :) mám pocit že som s vami prežila jednu etapu zo života:) tak povedzte ako sa vám darí teda ak sem ešte sem tam zavítate tak ako ja :))) ja musím povedať že sa mám fajn , na chlapa už vôbec nemyslím, skôr myslím na to kedy si nájdem nového:) a uvedomujem si že je to takto dobre a že práve takto to malo byť a už si ani neviem predstaviť ako by to bolo keby...a vôbec na to ani nepomyslím :) myslím že môžem z hrdosťou povedať že som to Prežila :D A odpoved na otázku ktorá je názov tejto témy Ako to mám prežiť ? je iba jediná čas všetko spraví a vylieči :)