zavisla od fora

Príspevok v téme: zavisla od fora
+++

sorry, že to píšem do oddelenia sex a sexuologia, ale je to najnavštevovanejšia stranka. Chcem sa opýtat, ci možem byt závisla od čítania tohto fora. Mam zavedený internet asi 6 tyždnov a odvtedy toto forum stale čítam, čakam kdo co napíše a odpovie. ponahlam sa domov z prace, zapnem PC a citam. Rychlo niečo porobím a opat citam. Ma niekto podobnu zavislosť? ale pozitívum je že budem aspoň taaak veeeelmi mudra. hahaha

+++

ja som tuto temu založila a musím sa priznať ešte vždy som závislá. ale musím uznať, že som sa toho veľa užitočného naučila a ako som povedala v úvode som ozaj múdrejšia.
Tak chcem zaležať tomuto fóru veľa úspechov, veľa rozumných prispievateľov a ešte dlhú životnosť.
ĎAKUJEM všetkým, ktorý toto fórum založili a starajú sa o jeho prevádzku!!!

[zruseny12]

...ja som uz velakrat povedala,ze uz na toto forum nepojdem,ale neda mi to...ked vidim,ze niekto potrebuje pomoct...ale inak si myslim,ze nie som zavisla...musim povedat,ze toto forum je velmi dobre v tom,ze si tu ludia najdu pomoc a stretnu sa s ludmi,ktory maju podobne problemi a niekomu to moze velmi pomoct...nech sa tomu foru dari este dlho...

moniqa87

stale lepsie byt na forach a citat si rozne veci ako donekonecna hrat nejake hry,a lebo kukat oblbujuce telenovely... samozrejme, ze prechadza je lepsia, ale tak presediet tu vazne cely den sa ani neda, ja otvaram len temy ktore ma zauju a napisem, len ked mam co dodat

monica gazpio

Internet máme zapojený od konca mája a odkedy som si vytvorila schránku tak som závislá. Čítam aj píšem a veľa som sa aj dozvedela. Myslím, že je to určite lepšie ako napr. byť závislá na alkohole, cigaretách, hrách. Dzvedela som sa jednu veľmi pozitívnu vec: že laser mnohým ženám nepomohol pri odstraňovaní ochlpenia. Uvažovala som, že ho podstúpim a že si našetrím, ale upustila som od toho. Dospela som k záveru, že by to boli zbytočné vyhodené peniaze. Takže tak, niekedy môže byť internet aj pozitívny.

capca

RNG je mi luto tvojich prechadzok, ale ani nevies ako si mi velakrat pomohol. a nielen mne. ak odides :(((((
zostan aspon udrzbovo :)
a kup si psa-myslim na tie prechadzky ta to donuti,len prosim neodid natrvalo

cicusa

cauko, no som rada, ze je nas takych viac :P ..ale ja mam toto obdobie len niekedy, vdakabohu :P ...ale su chvile ked sem furt beham pozerat co nove, ale citam len temy co ma zaujmaju..inak ee.. ale tak ja som bola zavisla od kade coho, to su urcite predispozicie zdedene

mirka2323

aj ja som závislá od tohoto fora, každý deň musím zapnúť počítač aby som si prečítala všetko čo tu ľudia napísali. ale ja tu píšem málokedy, ja len čítam.

[zruseny12]

tiez si myslim,ze ta to prejde...aspon mna to preslo...zo zaciatku to bola novota...teraz to beriem ako dobreho pomocnika do domacnosti, pre zivot atd.najdes tu vselijake rady...atd.

sisina

No, aj ja badam zavislost...Mam teraz kopec volneho casu, lebo su prazdniny, som sama doma nemam s kym komunikovat... Ale tiez si myslim, ze ma to prejde, odidem na dovolenku, potom do prace a nebudem mat cas. Ale prinasa to aj pozitiva, dozviem sa kopec novych veci o zdravi a vztahoch, navyse, nie su to ziadne knizne poucky, ale sam zivot...A to je nejcennejsie, ucit sa z chyb, aj uspechov inych.
Nakoniec, vzdy je lepsie sediet tu, ako pred televizorom a pozerat nejaky sprosty serial, alebo hlupy film o nicom, nie?