Gutron - uzivali ste ho?

Príspevok v téme: Gutron - uzivali ste ho?
willo

Uzivali ste niekto alebo uzivate liek GUTRON na zvysenie krvneho tlaku?Mne ho predpisal kardiolog.Je mi vsak po nom stale zima,mam pocity husej koze v hlave.Sice tieto priznaky sa uvadzaju v pribalovom letaku ako vedlajsie neziaduce prejavy lieku,ale neviem,ci to bude trvat donekonecna,alebo to po niekolkych tyzdnoch uzivania prestane.Poradte,ak viete.

samy

Gutron sa momentálne na Slovensku nedistribuuje. Nie je za neho náhrada. Dá sa kúpiť za plnú cenu v Rakúsku (5mg/50ks balenie cca 45 Eur).
Prípadne v CZ alebo PL, ale nakoľko tam nie je cena na tento liek regulovaná, tak nikde neuvádzajú jeho cenu. Asi si treba zavolať do konkrétnej lekárne.

Akniger

Dobrý den a viete mi poradit v ktorej lekarni Sk by sme Gutron zohnali syn ho nutne potrebuje a nevieme ho hohnať dakujem....

ooo

poraď sa s lekárom o tom, či ho máš užívať aj napriek tomu... ja som nepozorovala, žeby mi bola zima z neho. Máš s tlakom veľké problémy, keď ti ho dal?

willo

Ved prave,mam ho brat dlhodobo,ale to je nanic,ked vonku moze byt aj horuco,a mne bude stale zima.Neviem,ci sa za taku cenu oplati mat vyssi krvny tlak.

ooo

ahoj, ja beriem Gutron občas, keď mám pocit, že mi klesol veľmi tlak a necítim sa už dobre... mám tiež tú husiu kožu na hlave, taký srandovný pocit, mám ho vždy, tak neviem, či to niekedy prejde... Ty ho máš jesť pravidelne a dlhodobo?