CELULITÍDA

Príspevok v téme: CELULITÍDA
finalfour

Keďže aj ja patrím medzi tých 90% spolutrpiteliek, ktorým sa na zadku ubytoval ten odporný "neřád", tak som sa rozhodla založiť úplne novú tému: AKO SA ZBAVIŤ CELULITÍDY??? No keďže som sa rozhodla toho "neřád" vykopnúť z mojho zadku a stehien, tak by som chcela vedieť aký je najlepší gél proti celulitíde. Nemyslite si že neviem že mi tá celulitída zmyzne len pomocou toho gélu ale už asi mesiac cvičím pilátes, sladké som nemala v ústach už vyše mesiaca a ešte každý deň sa snažím plávať...(a ešte jem veľa zeleniny a ovocia, pijem aspoň 2l vody ale to už je samozrejmosť)...no a posledné čo mi chýba k mojmu anticulitídnemu programu je nejaký ten gel (ale zase nie taký ktorý by stál viac ako 1000sk)

sisina

Ja mam odskusany Yves Rocher, mala som sice iba vzorku, taku malu tubicku, ale fakt ucinkoval. Bol v takom cerveno oranzovom baleni, nazov presne neviem, ale myslim si, ze bude dost drahy. Mala som aj z AB a fleur de Sante, tiez celkom dobre, no treba samozrejme aj cvicit a upravit stravu. Zazracny krem este nevymysleli...

zajkka

ja som mala rozne pripravky na cel.,aj za 2tis.,natierala som sa poctivo a nic,ale na masazny roll on nemozem dopustit,mne ta celulitida skoro zmizla.A este som definitivne vylucila pecivo a to som mala celulitidu az po kolena.Prvy rok som sa tesila na dovolenku a beham pred manzelom v nohavickach po dome.

ssja

Ahoj! ja som mala viditeľnú celulitídu na vnutorných stranách stehien...zhodila som cca 10 kg a tá celulitída zmyzla. Ešte ju mám trochu na zadku-lebo som taeraz pribrala..no ešte takých 5 kg a aj tá bude preč! A celkom dobrý krémik je aj tan z Avonu, ktorý obsahuje aj tonizačnú zložku.

petulika

carie:jasné, to je tiež ďalší faktor.. a moja mama má 55rokov a nohy hladke krásne a nikdy pre to nič nerobila,vôbec nešportovala a nekontroluje čo je.. ale ja mám 22 a už to na sebe pomaly vidím..

Carie

petulika: zalezi hlavne od veku. ja som v 22 ani nevedela, co to ta celulitida vlastne je. ale za par rokov som to uz zistila - na vlastnej kozi.

petulika

ahojte!myslím si, že zbavenie sa celulitídy je naozaj veľmi individuálne..niekto sa jej môže zbaviť a niekomu zostane naveky..
napíšem príklad z môjho okolia.. minuly tyzden,keď som bola kolieskovych korčuliach, tak som stretla moju profesorku telesnej zo strednej školy, tiež sa korčulovala..
pozerala som ako puk:o) na jej stehná..ona,ktorá od malička cvičí a športuje mala celulitídu ako za 3ženské!a to sa aj zdravo stravuje a tak.. proste niekto môže robiť všetko možné,len aby sa ta hnusná celulitída neukázala a aj tak to už má "dané v génoch".. a zase mam sesternicu,ktorej je jedno, čo zje a ani nejako extra necviči,len chodime spolu na korčule..a aj tak ma nohy hladké..:o/

luciaaaaa

Mne sa zda dobry Enja. Zatial ho pouzivam len tyzden, sice zlepsenie este nevidno, ale nohy mam na dotyk hladsie. Ale treba ho pouzivat pravidelne aspon 12 tyzdnov. A samozrejme strava + cvicenie, ale to ty uz robis. Tak vela stastia v boji s celulou. :-)

Carie

finalfour: no pekne, tak takymto stylom budes mat celulitidu cochvila fuc :) gel ti ale ani ja moc neporadim, ja pouzivam raz taky raz taky, vzdy ked sa mi minie kupim si novy a iny, ale nepouzivam to zatial dlhodobo, teraz mam stvrty gel. zatial ziaden nezaucinkoval nejak zazracne. ale pocula som, ze na celulitidu je perfektny galvanizer, tak chcem kupit, no len teraz si nemozem dovolit na to vyhadzovat peniaze tak neskor. je to jednorazova vacsia investicia a potom to uz nestoji vela.

doremi

ja pouzivam garnier roll-on,masazny gel proti pretrvavajucej celulitide, stoji 250sk,ale treba to pouzivat kazdy den,tak to skus,mozno ti to pomoze . ja velmi nemozem vraviet ci je ucinny lebo si ho nedavam kazdy den,len ked si spomeniem a takisto ani necvicim