Ako sa da pribrat??

Príspevok v téme: Ako sa da pribrat??
jabe

Jaj baby co by som za to dala, keby som taky isty problem ako vy. Ale bohuzial mna trapi opacna vec. Neviem pribrat, uz ma to nebavi pocuvat od kazdeho, ze zase si schudla, ty si chora, preco nejes?! Uz ich mam plne zuby, cely den jem, sladkosti, jedla ktore obsahuju najviac tuku a NIC. Exzistuju nejake tabletky, injekcie alebo nejaka kura? Dajte mi typy baby, diky.

puma127

ahoj jabe:
ty si bola chuda od malicka alebo si nejak schudla a az teraz sa to nejak prejavilo?stale si mala problem pribrat?

a bola si na gastre?ak ano,nic ti nezistili?
budem rada ak odpovies na vsetky otazky

jabe

Vyskusam acidko, vyskusam vsetko co mi poviete, lebo som bezradna. ale musim pockat az do koncom sep. lebo som v zahranici, a tu nenajdem acidko. ale dakujem za radu

ilka

Keď som mala tento problém, začala som piť Acidko, plnotučné, 3xdenne. Trvalo to asi týždeň, a pekne som pribrala 3-4 kilečká. Skús..

jabe

vazim, 50-51, a mam 168 cm, by som potrebola takych 9-10 kg, necitim sa takto dobre, pritom som zdrava, nemam ani stitnu zlazu.

jabe

C kico, dakujem za radu, zastavim sa u nej nech mi nieco specialne. ja som tiez zdrava ako ryba a predsa to nejde. dakujem a drzim ti palce aj ja.

c-kíčo

ahoj,mám presne ten istý problém,aj doma aj v škole ma stále kontrolujú či jem kolko jem a čo atd,lebo som vraj strášne chudá a musím pribrať a bla bla,ved ja by som rada pribrala,ale ked ono to ide hrooozneťažko a čo krvopotne za mesiace priberem tak stačí chrípka auž som tam kde som bola...bola si aj u doktora,mňa mamina vláčila po kadejakých endokrinologoch že či to neni štítna žlaza,ale nie,to sú vraj gény,ale odporučili mi piť nutridrink-taký koktejl predáva sa bežne v lekárni pre pacientov trpiacich nechutenstvom ako náhrada stravy,vraj je to véélmi kalorické,tak to pijem a aj sa prejedám,sladkosti,všetko pražené atd a to tak celé prázdniny a pribrala som mizerné pol kila a ani vidieť to neni bo som narástla 1cm na výške...ale tie drinky to skús možno ti to pomôže ale je to dosť drahé ale ked to máš na predpis tak platíš len štvrinu,tak chod najprv k obvodnej a povedz jej o svojom probléme ona ti istotne poradí lepšie ako ja:-)
tak držím palce nech sa ti podarí pribrať:-)))