Šnúra

Daniii

ono sa to dá :-) len laždému to ide pomalšie niekomu zas rýchlejšie....to musíte chcieť, ináč cviky na šnúru nájdete na hocijakej stránke-stačí si to dať do google :-)

Daniii

šnúru viem aj ja a ámam 12r. síce mi to trvalo až mesiac, a vie ju aj moja starká, len už nie tak dobre ako ja, a má 75. proste na to sú ludia ktorý chodili na tanečnú, + DNA: :-)

sonmi451

Mám 18 a na naučenie mi stačili zhruba 2 týždne. Myslím, že ak je človek zdravý a rozcvičí sa nie je problém urobiť ju aj vo vyššom veku. :-)

Nat.aly

tu je stránka z obrázkami ja ju už viem a stačili mi 2 týždneale ja mám stále pohyb, ale tak tebe tak 3-4 týždne alebohocikomu inému

Magy

da sa, aj v 40tke. ide len o trpezlivost a systematickost. najprv sa musis VZDY rozhybat, zohriat svaly. pobehat, poskakat so svihadlom a tak... 15 minut by malo stacit. a potom si das strecing. sadnut na zem, chodidla k sebe, chytit kotniky rukami a laktami tlacit kolena k zemi. napriklad. tych strecingovych cvikov je vela. a medzi ne patri aj snura, rozstep a pod... na nete najdes kopec obrazkov ukazok.. len nezabudni! najprv svalstvo a slachy zohriat! inak si mozes velmi ublizit.

Simuš

Ja chodim .. na gymnastiku :D a ano dá sa naučiť aj v 17 rokoch šnúra ja mám síce len 13 ale viem že sa to dá :D Ja som sa dosť dlho učila tú šnúru .. ale naučila som sa ju ... stáále som robila strtching sice niekedy som si myslela že ten stretching nepomáha ale pomáha takže tebe len stačí cvičiť a cvičiť a ono to samo pride hlavne rob to že ked pojdeš dole v tej šnúre a už to veľmi boli tak ostan tak aspon 10 sekund mne to pomahalo :)