Inseminácia

moneszka

Ahojte

My sme po prvom IUI a teraz iba cakame na krvne testy,nevydrzala som a uz som si robila 3 tehotensky test,prvy my ukazal ze som neotehotnela ale vecer sa tam objavila slaba ruzova ciarka,tak som dufala ale spravila som si dalsie dva a tie my ukazali ze som neni tehotna,mozem verit testom na sto percent?preco my ukazalo prve tu druhu slabucku ciarku a dva nic?

bombulko

Ahoj nototo!Toto mame s manzelom prebrate.Dieta z prveho manz. mam a ako otec je super.Muz berie svoju neplodnost inak ako zena.Co sa tyka oplodnenia semenom od darcu,tam je istota,ze bude od zdraveho,inteligentneho,geneticky prevereneho muza.

nototo

bombulko a manzelovi nevadi, ze dieta nebude jeho? Ja by som nikdy nechcela dieta od ineho muza, tak, ako by som nechcela, aby vajicko cudzej zeny bolo oplodnene manzelovou spermiou. Je to chore. A cim vsetkym musi prejst zena pocas umeleho oplodnenia. To uz radsej si to nechat urobit prirodzene "od suseda", ved vysledok bude ten isty. Sorry, ale nechapem to, je to sebectvo chciet decko za takuto cenu, ze manzel nech ide do kelu a mat ho s cudzim chlapom. Nikdy na to decko nebude pozerat ako na uplne svoje, to si pis. Radsej si dieta adoptovat, nech nie je nicie...

bombulko

Ahojte!S manzelom sme sa rozhodli pre iui z dovodu toho,ze manzel ma azospermiu.Iui bude so semenom darcu.Prve iui nas este len caka,ale uz teraz mam obavy ci to vyjde.Som zdrava a vsetko mam v poriadku,ale co citam odkazy,vacsinou to nevyslo.Ak niektora bola v takejto situacii ako ja,nech prosim napise,ci to vyslo a kolkokrat to absolvovala.

bellissima

atam kludne este skuste dalsi rok ..hovori sa ze ked sa nepodari do dvoch rokov treba k doktorom ..ale niektori boli uplne v poriadku a podarilo sa im aj za 3-4 roky..pokial si mlada a a netlaci ta vek skus prirodzene este..aspon ja by som skusila pokial by som nemala nad 30 rokov napriklad :)

atam

prave dnes som v centre as.reprodukcie dostala otazku, ci zacneme s inseminaciou alebo sa o babo budeme pokusat istu dobu este prirodzenou cestou.Snazime sa uz rok, ale nedari sa, mam este cakat???

barca

Ahojte, aj ja som absolvovala inseminaciu. Prvy pokus nevysiel, teraz sme absolvovali druhy. Cakame na vysledok. Co sa tyka vysetreni ja som v poriadku a manzel tiez.Neviem v com je problem. A ak sa to teraz nepodari, ci to mam absolvovat este raz, alebo nie.

jancecka

jasné :D ale už som to pochopila, ja mám neprechodné vajcovody D: preto umelé oplodnenie, no dosť ma zarazil príspevok wowo koľko sa minie za lieky. To si nemôžem dovoliť D: asi nikdy nebudem mať bábätko D:

jancecka

ďakujem radanka :D sorry, ja vždy napíšem otázku bez toho aby som si preštudovala minulé odpovede :D ešte raz ďakujem