Sanogel prečistenie tela

Roman29

Ahojte,

Chcem dodat ze davkovanie je 1 kopcova PL 3x denne a kola vody po dobu 3 tyzdnov...Overene dedkom korenarom a ruskymi vedcami... 1CL je pre batolata

mgr.verona

som bývala patologička. Ako čitam články vo fórach o zdraví,tak vidím že 95% diskutujúcich nema šajnu,ako vlastne pracujú orgány a ako vplývajú na celkové zdravie a su to hlavne črevá. Sanogel je špičkový sorbert na kremičitom základe u A.Fessenka som bola tak viem svoje. To že niekomu zaberie takmer po par dnoch a inym menej,je len dôkaz toho ako su ludia dnešnej doby zatoxikovaný. Keď 50 rokov nič nerobíte a zrazu si zmyslite vziat sanogel a ustúpia vam všetky potiaže ste na omyle.totižto 50ročny maju väčšinou 5 a viac kg zatvrdnutých usadenín v čreve a hrubé črevá majú zdeformované a to nehovorím o stagnujúcej lymfe. Ludia zdravie je priamo zavisle na hrubom čreve a pokiaľ je zanesená určita časť ovplyvní to určitý orgán a zo zanesenej časti sa nevstrebávajú výživne prvky,ba čo viac do krvi sa vstrebávajú z čreva toxické látky. Takže jednoduchá logika. Pokial je črevo čisté človek je takmer 100% zdravý a može sa v plnom zdraví dožiť aj 140rokov. Sanogel je najlepšie čo poznám a na prvu kúru treba využiť 2 až 3 balenia a keď si odopriete jedy ako je biely cukor,vyrobky z bielej múky mlieko a mäso okrem rýb tak si sanogel budete mocť dovoliť a bude stačiť 1-2 balenia ročne. Lieky sú biznis lebo tie len dočasne utlmia príznaky ale neodstráni koreň problému. Telo je naprogramované si samo udržovať zdravie len ho musime udržovať čiste.

ciprian

mam 41, vybral som 3 balenia a mocove organy som mal v poriadku zbavil som sa konecne hemoroidov po 6 rokoch a to uz po prvom baleni, zapal spojiviek tiez aj lupiny a ekzem na prstoch zmizli aj unava mi prestala a kozu co som maval vyrazkovytu aj na tvari tak uz v priebehu 2balenia sa vycistila. Tiez ma prestala bolievat hlava. Zvlastne a vobec som tomu neveril ma nahovorila kamoska na to, jej ze vraj to vyliecilo vredy a pecen.

Nechapem preco tento Sanogel nepredpisuju lekari namiesto tych hlupych nebezpecnych liekov ktorymi ma napchaval doktor a za cele roky mi nepomohli ba co este mi pribudli dalsie nemoci ako bolesti hlavy unava zapal moc.organov. LUDIA PREBERTE SA, LIEKY SU BYZNIS KRMIME NASIMI PENIAZMI FARM.PRIEMYSEL A ONI SAMI LIEKY NEUZIVAJ.

S.G.

Ja som si sanogel kupila asi 2 roky potom, ako sa mi narodila dcera, mala som problemy s travenim, chronickou unavou, bolestami v oblasti ladvin a od vecera do rana som nevydrzala bez curania. Po douzivani celej tej mensej davky mi vsetky tieto problemy ustupili. Musela som sa sice premahat pri kazdej tej lyzicke, ale stalo to za to. Mozno ten komentar na stranke o "zazracnom lieku" je trochu prehnany, ale nieco ten gel do seba urcite ma.

DONARAZ

Mne Sanogel pomohol, zlepšila sa mi pleť,ustúpil exém. Problémy s plynnatosťou tiež pominuli. Dva dni pred doužívaním dvojtýždňovej dávky som bola na kolonoskopickom vyšetrení a lekárka sa vyjadrila, že tak vyčistené črevo už dávno nevidela.A ešte jedna skúsenosť: moja 6 ročná dcéra dostala silné hnačky - bolo mi poradené, každé 2 hod.užiť sanogel.Hnačky ustúpili veľmi rýchlo, samozrejme dcéra držala 3 dni diétu.Boli sme aj na vyšetrení a lekárka zistila, že mala infekčnú hnačku, takže sme boli potom celá rodina sledovaní.Sanogel som jej podávala naďalej 2x denne akoby na dočistenie.Výsledky boli po mesiaci úplne negatívne.

RNG

castejsie som spominal rozne absorbenty do criev, ako aktivne uhlie(drevenne uhlie, citrocarbon...) bentonity a zeolity. Vsetky tieto anorganicke absorbcne latky absorbuju rozne latky v crevach, vcitane toxinov.
Ze ale podstatne vycistia telo inde, ako v crevach je zavadzanie.
Podobne pracuju aj vlakniny, hlavne tie, ktore maju velmi kratke retazce a vysoku absorbciu (adsorbciu) ako rozpustne celulozy(psylium, pektiny...).
Nic z tychto, co je molekularne vacsie ako 25 000 dalton nemoze prestupit do tela cez creva, takze famy o cisteni celeho tela su zavadzajuce.
Jedine modifikovane citrusove pektiny(5-15 tisic dalton) a tekute zeolity prestupuju cez creva do tela a cistia (absorbuju) vo vnutri tela.
Vseobecne reci o "zazracnych " prostriedkoch su velmi pravdepodobne lzive.

noel

ja som si to kupila kedysi pred 4?rokmi, asi som od toho prilis ocakavala, vobec nic sa mi nezlepsilo po brani ani neviem kolkych krabic, uz si to nepamatam

zuzana97

Kúpila som si 2 balenia sanogelu z Dolného Kubína,ale ja osobne sa po využívaní cítim úplne rovnako ako pred užívaním, žadna zmena,ako to oíšu v tom letáku že telo sa ide zblázniť od toho ako sa očistilo od rôznych vecí, proste nič asi zbytočná investícia.